Start Forums Site Support & Feedback Lhaneicoro Reply To: Lhaneicoro

fiery_hnon
Guest

Gram tutaj od zimy, wiec to nie jest opinia po jednym wieczorze. Chodzilo mi glownie o zwrot od przegranych, bo wiekszosc stron daje wielki bonus powitalny i potem cisza. Tutaj to wyglada inaczej – cotygodniowy cashback leci regularnie, u mnie wychodzilo miedzy 5 a 10 procent.

Katalog gier liczy grubo ponad dwa tysiace pozycji, chociaz wracam do tych samych kilku. Gry dostarczaja Pragmatic Play, Play’n GO, Nolimit City oraz Yggdrasil, wiec standardowa czolowka. Za stoly odpowiada Evolution, czyli caly ten cyrk z kolami fortuny. Polskojezyczni krupierzy bywaja, ale nie o kazdej porze dnia.

Oferta dla nowych siega 2000 zl razem z obrotami, wager ustawiono na x40, a wiec bez cudow, ale i bez przesady. Biezace promocje razem z kodami sprawdzisz na [url=https://dpdeweloper.pl]fiery play[/url] zanim wplacisz pierwsza zlotowke. Polecam tez turnieje slotowe, nagrody potrafia byc konkretne.

Depozyt startuje od 40 zl, najczesciej wrzucam Blikiem, jest tez Visa, Mastercard i kryptowaluty. Wyplaty schodza w 12-24 godziny na portfel, na karte potrafi ciagnac sie dwie doby. KYC przeszedlem przy drugim podejsciu, bo pierwszy skan byl nieczytelny, i tyle w temacie.

Mobilnie dziala to przez przegladarke i szczerze, appka nie jest mi potrzebna. Wczytuje sie bez zaciec, tylko transmisje live lubia przyciac na slabym zasiegu. Czat obsluguje jezyk polski i nie jest to translator, czekalem srednio kilka minut. Dzialaja na papierach z Curacao czyli jak wiekszosc stron dostepnych z Polski. Grunt, ze kasa wraca bez cyrku.