Start Forums Advocacy & Infrastructure map wholesome unforeseen series Reply To: map wholesome unforeseen series

fiery_dkon
Guest

Gram tutaj od zimy, wiec kilka miesiecy testow za mna. Interesowal mnie przede wszystkim program lojalnosciowy, bo po powitalnym pakiecie zwykle nic juz sie nie dzieje. Na tej stronie jest z tym lepiej – procent od strat wraca co siedem dni, zaleznie od poziomu w klubie.

Katalog gier liczy grubo ponad dwa tysiace pozycji, z czego realnie gram na kilkunastu. Gry dostarczaja Pragmatic Play, Play’n GO, Hacksaw i Betsoft, czyli to co powinno byc. Sekcja live stoi na Evolution, z Crazy Time i Lightning Roulette. Polskie stoly sie trafiaja, tylko trzeba trafic na odpowiednia godzine.

Pakiet powitalny siega 2000 zl razem z obrotami, z obrotem x40, a wiec bez cudow, ale i bez przesady. Swieze oferty i kody najlepiej podejrzec na [url=https://ac-usa.pl]fiery play[/url] przed pierwszym depozytem. Polecam tez turnieje slotowe, nagrody potrafia byc konkretne.

Depozyt startuje od 40 zl, place Blikiem, bo najszybciej, obsluguja karty oraz Bitcoina. Wyplaty schodza w 12-24 godziny na portfel, na karte potrafi ciagnac sie dwie doby. KYC przeszedlem przy drugim podejsciu, za pierwszym razem rachunek byl za stary, potem juz bez problemow.

Z komorki korzystam bez aplikacji i szczerze, appka nie jest mi potrzebna. Wczytuje sie bez zaciec, z tym ze live na LTE bywa kaprysne. Obsluga gada po polsku i widac, ze czytaja pytanie, reakcja byla szybka. Licencja Curacao czyli jak wiekszosc stron dostepnych z Polski. Istotne jest to, ze nikt nie blokowal mi wyplat.