Start › Forums › Advocacy & Infrastructure › mirage burly upon out fleetingly aftermath › Reply To: mirage burly upon out fleetingly aftermath
Gram tutaj od zimy, wiec to nie jest opinia po jednym wieczorze. Interesowal mnie przede wszystkim program lojalnosciowy, bo po powitalnym pakiecie zwykle nic juz sie nie dzieje. Fieryplay akurat tego nie robi – cotygodniowy cashback leci regularnie, u mnie wychodzilo miedzy 5 a 10 procent.
Sam wybor gier liczy grubo ponad dwa tysiace pozycji, z czego realnie gram na kilkunastu. Gry dostarczaja Pragmatic Play, Play’n GO, Nolimit City oraz Yggdrasil, a wiec nazwiska z pierwszej ligi. Za stoly odpowiada Evolution, z Crazy Time i Lightning Roulette. Polskie stoly sie trafiaja, tylko trzeba trafic na odpowiednia godzine.
Pakiet powitalny siega 2000 zl razem z obrotami, z warunkiem obrotu czterdziestokrotnym, czyli standard, do przelkniecia. Aktualne kody promocyjne i to co akurat leci najlepiej podejrzec na [url=https://meblegregor.pl]fieryplay[/url] bo oferta zmienia sie co miesiac. Warto tez zerknac na turnieje, pula bywa czterocyfrowa.
Minimalna wplata to 40 zl, najczesciej wrzucam Blikiem, do wyboru sa karty, e-portfele i krypto. Kasa wraca w ciagu doby na e-wallet, przelewem bankowym dwa, trzy dni robocze. Weryfikacja poszla za drugim razem, za pierwszym razem rachunek byl za stary, potem juz bez problemow.
Z komorki korzystam bez aplikacji i spokojnie wystarcza. Laduje sie szybko, tylko transmisje live lubia przyciac na slabym zasiegu. Czat obsluguje jezyk polski i nie jest to translator, odpowiadali w granicach pieciu minut. Dzialaja na papierach z Curacao czyli jak wiekszosc stron dostepnych z Polski. Istotne jest to, ze nikt nie blokowal mi wyplat.