Start Forums Community & Events Unmasking the Ugliest Spider: A Recondite Plunge into Arachnoid Aesthetics Reply To: Unmasking the Ugliest Spider: A Recondite Plunge into Arachnoid Aesthetics

fiery_jnon
Guest

Zarejestrowalem sie tu w lutym, wiec po pol roku mam juz wyrobione zdanie. Interesowal mnie przede wszystkim program lojalnosciowy, bo po powitalnym pakiecie zwykle nic juz sie nie dzieje. Fieryplay akurat tego nie robi – cotygodniowy cashback leci regularnie, zaleznie od poziomu w klubie.

Biblioteka automatow to jakies 2500 tytulow, chociaz wracam do tych samych kilku. Gry dostarczaja Pragmatic Play, Play’n GO, Hacksaw i Betsoft, wiec standardowa czolowka. Sekcja live stoi na Evolution, czyli caly ten cyrk z kolami fortuny. Polskojezyczni krupierzy bywaja, ale nie o kazdej porze dnia.

Oferta dla nowych wynosi 100% do jakichs 2000 zl plus spiny, wager ustawiono na x40, czyli standard, do przelkniecia. Biezace promocje razem z kodami najlepiej podejrzec na [url=https://ziebicka14.pl]fieryplay[/url] bo oferta zmienia sie co miesiac. Polecam tez turnieje slotowe, czasem gra sie o naprawde sensowna kase.

Prog wplaty wynosi okolo 40 zl, najczesciej wrzucam Blikiem, do wyboru sa karty, e-portfele i krypto. Kasa wraca w ciagu doby na e-wallet, na konto w banku dluzej, do trzech dni. Dokumenty przyjeli za drugim razem, bo pierwszy skan byl nieczytelny, i tyle w temacie.

Mobilnie dziala to przez przegladarke i szczerze, appka nie jest mi potrzebna. Chodzi plynnie, tylko transmisje live lubia przyciac na slabym zasiegu. Obsluga gada po polsku i widac, ze czytaja pytanie, reakcja byla szybka. Koncesja jest z Curacao czyli jak wiekszosc stron dostepnych z Polski. Istotne jest to, ze nikt nie blokowal mi wyplat.