Start › Forums › Bike Maintenance & Repair › watchfulness happenstance door › Reply To: watchfulness happenstance door
Zarejestrowalem sie tu w lutym, wiec po pol roku mam juz wyrobione zdanie. Szukalem kasyna z sensownym cashbackiem, bo wiekszosc stron daje wielki bonus powitalny i potem cisza. Tutaj to wyglada inaczej – zwrot naliczaja co tydzien, zaleznie od poziomu w klubie.
Sam wybor gier liczy grubo ponad dwa tysiace pozycji, z czego realnie gram na kilkunastu. Dostawcami sa Pragmatic Play, Play’n GO, Nolimit City oraz Yggdrasil, a wiec nazwiska z pierwszej ligi. Sekcja live stoi na Evolution, wiec teleturnieje, ruletka i blackjack. Polskie stoly sie trafiaja, choc nie zawsze sa wolne miejsca.
Bonus na start to 100% do 2000 zl i 150 darmowych spinow, wager ustawiono na x40, a wiec bez cudow, ale i bez przesady. Swieze oferty i kody najlepiej podejrzec na [url=https://hearts4haiti.org]fiery play[/url] bo oferta zmienia sie co miesiac. Polecam tez turnieje slotowe, pula bywa czterocyfrowa.
Prog wplaty wynosi okolo 40 zl, najczesciej wrzucam Blikiem, do wyboru sa karty, e-portfele i krypto. Pieniadze na Skrillu mialem nastepnego dnia, przelewem bankowym dwa, trzy dni robocze. KYC przeszedlem przy drugim podejsciu, za pierwszym razem rachunek byl za stary, dalej szlo gladko.
Z komorki korzystam bez aplikacji i szczerze, appka nie jest mi potrzebna. Chodzi plynnie, z tym ze live na LTE bywa kaprysne. Czat obsluguje jezyk polski i to nie maszynowy belkot, czekalem srednio kilka minut. Licencja Curacao czyli jak wiekszosc stron dostepnych z Polski. Istotne jest to, ze nikt nie blokowal mi wyplat.