Start Forums Site Support & Feedback FobertDut Reply To: FobertDut

fiery_rxon
Guest

Konto zalozylem na poczatku roku, wiec po pol roku mam juz wyrobione zdanie. Interesowal mnie przede wszystkim program lojalnosciowy, bo wiekszosc stron daje wielki bonus powitalny i potem cisza. Na tej stronie jest z tym lepiej – procent od strat wraca co siedem dni, u mnie wychodzilo miedzy 5 a 10 procent.

Sam wybor gier to jakies 2500 tytulow, z czego realnie gram na kilkunastu. Za soft odpowiadaja Pragmatic Play, Play’n GO, Hacksaw i Betsoft, wiec standardowa czolowka. Sekcja live stoi na Evolution, z Crazy Time i Lightning Roulette. Stoly po polsku owszem sa, ale nie o kazdej porze dnia.

Oferta dla nowych siega 2000 zl razem z obrotami, z obrotem x40, a wiec bez cudow, ale i bez przesady. Swieze oferty i kody znajdziesz pod adresem [url=https://msm-dom.pl]fieryplay[/url] przed pierwszym depozytem. Polecam tez turnieje slotowe, pula bywa czterocyfrowa.

Prog wplaty wynosi okolo 40 zl, zwykle korzystam z Blika albo karty, jest tez Visa, Mastercard i kryptowaluty. Wyplaty schodza w 12-24 godziny na portfel, przelewem bankowym dwa, trzy dni robocze. Weryfikacja poszla za drugim razem, pierwsze zdjecie dowodu odrzucili, i tyle w temacie.

Z komorki korzystam bez aplikacji i szczerze, appka nie jest mi potrzebna. Laduje sie szybko, tylko transmisje live lubia przyciac na slabym zasiegu. Support odpowiada po polsku i widac, ze czytaja pytanie, odpowiadali w granicach pieciu minut. Licencja Curacao czyli jak wiekszosc stron dostepnych z Polski. Grunt, ze kasa wraca bez cyrku.