Start › Forums › Advocacy & Infrastructure › mirage burly upon out fleetingly aftermath › Reply To: mirage burly upon out fleetingly aftermath
Gram tutaj od zimy, wiec po pol roku mam juz wyrobione zdanie. Interesowal mnie przede wszystkim program lojalnosciowy, bo po powitalnym pakiecie zwykle nic juz sie nie dzieje. Fieryplay akurat tego nie robi – zwrot naliczaja co tydzien, u mnie wychodzilo miedzy 5 a 10 procent.
Katalog gier liczy grubo ponad dwa tysiace pozycji, choc regularnie odpalam moze dwadziescia. Gry dostarczaja Pragmatic Play, Play’n GO, Nolimit City oraz Yggdrasil, a wiec nazwiska z pierwszej ligi. Sekcja live stoi na Evolution, z Crazy Time i Lightning Roulette. Stoly po polsku owszem sa, tylko trzeba trafic na odpowiednia godzine.
Pakiet powitalny to 100% do 2000 zl i 150 darmowych spinow, wager ustawiono na x40, a wiec bez cudow, ale i bez przesady. Biezace promocje razem z kodami najlepiej podejrzec na [url=https://crh-belgium.com]fieryplay[/url] przed pierwszym depozytem. Niezle wygladaja cotygodniowe turnieje, nagrody potrafia byc konkretne.
Minimalna wplata to 40 zl, zwykle korzystam z Blika albo karty, obsluguja karty oraz Bitcoina. Wyplaty schodza w 12-24 godziny na portfel, na karte potrafi ciagnac sie dwie doby. KYC przeszedlem przy drugim podejsciu, za pierwszym razem rachunek byl za stary, potem juz bez problemow.
Mobilnie dziala to przez przegladarke i spokojnie wystarcza. Chodzi plynnie, tylko transmisje live lubia przyciac na slabym zasiegu. Support odpowiada po polsku i to nie maszynowy belkot, odpowiadali w granicach pieciu minut. Dzialaja na papierach z Curacao czyli jak wiekszosc stron dostepnych z Polski. Istotne jest to, ze nikt nie blokowal mi wyplat.