Start › Forums › Site Support & Feedback › false suspicion happenstance door › Reply To: false suspicion happenstance door
Gram tutaj od zimy, wiec to nie jest opinia po jednym wieczorze. Szukalem kasyna z sensownym cashbackiem, bo na start sypia kasa, a pozniej zapominaja o graczu. Fieryplay akurat tego nie robi – zwrot naliczaja co tydzien, u mnie wychodzilo miedzy 5 a 10 procent.
Sam wybor gier to jakies 2500 tytulow, chociaz wracam do tych samych kilku. Gry dostarczaja Pragmatic Play, Play’n GO, Yggdrasil i Push Gaming, czyli to co powinno byc. Sekcja live stoi na Evolution, czyli caly ten cyrk z kolami fortuny. Stoly po polsku owszem sa, ale nie o kazdej porze dnia.
Pakiet powitalny wynosi 100% do jakichs 2000 zl plus spiny, z warunkiem obrotu czterdziestokrotnym, czyli standard, do przelkniecia. Swieze oferty i kody sprawdzisz na [url=https://assamstat.com]fiery play pl[/url] zanim wplacisz pierwsza zlotowke. Warto tez zerknac na turnieje, nagrody potrafia byc konkretne.
Minimalna wplata to 40 zl, place Blikiem, bo najszybciej, jest tez Visa, Mastercard i kryptowaluty. Wyplaty schodza w 12-24 godziny na portfel, przelewem bankowym dwa, trzy dni robocze. Weryfikacja poszla za drugim razem, bo pierwszy skan byl nieczytelny, i tyle w temacie.
Z komorki korzystam bez aplikacji i szczerze, appka nie jest mi potrzebna. Chodzi plynnie, z tym ze live na LTE bywa kaprysne. Czat obsluguje jezyk polski i to nie maszynowy belkot, czekalem srednio kilka minut. Koncesja jest z Curacao a wiec szara strefa, trzeba miec tego swiadomosc. Istotne jest to, ze nikt nie blokowal mi wyplat.