Start Forums Advocacy & Infrastructure apparition happenstance door Reply To: apparition happenstance door

fiery_qvkt
Guest

Siedze na tej stronie od mniej wiecej kwartalu, wiec nie pisze po jednym wieczorze. Trafilem tam przez kumpla z pracy, bo szukalem czegos, gdzie nie trzeba walczyc o wlasne pieniadze. Sam katalog w Fiery Play robi wrazenie rozmiarem — grubo ponad 2000 slotow, choc w praktyce wracam do kilkunastu.

Softu dostarczaja klasyka: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, kilka rzeczy od Yggdrasil. Book of Dead i Gates of Olympus nie moglo zabraknac, natomiast ja czesciej odpalam megaway’e od BTG. Dzial z krupierami to Evolution, z Crazy Time i Lightning Roulette na czele. Polskie stoly tez sie trafiaja, tylko trzeba trafic na godziny.

Oferta powitalna wyglada tak: 100% do 2000 zl plus 200 free spinow, obroty leca partiami. Wager wynosi x40, a wiec normalnie, choc bez fajerwerkow. Biezace promocje i kody znajdziesz na [url=https://dreevoo.com/profile_info.php?pid=2311025]tutaj[/url] zanim sie zarejestrujesz. Drobny bonus bez wplaty czasem sie pojawia, choc kwoty sa symboliczne.

Konto zalozylem w jakies piec minut, minimalna wplata zaczyna sie od 40 zl. Wrzucam kase Blikiem albo karta, Visa i Mastercard smigaja, obsluguja tez Bitcoina. Wyplaty w Fiery Play zajmowalo jakies 6-12 godzin na Skrilla, na konto bankowe potrafilo isc trzy dni. Jedyne co mnie wkurzylo to weryfikacja — odrzucili mi rachunek za prad bo byl zbyt stary, potem juz z gorki.

Na telefonie dziala przez przegladarke i szczerze — nie brakuje mi appki. Wczytuje sie szybko, z tym ze stoly na zywo wymagaja dobrego zasiegu. Czat w Fiery Play obsluguje polski calkiem sensownie, odpowiedz przychodzila w kilka minut. Dzialaja na licencji Curacao — nikt tu nie ma polskiej koncesji, wiec tyle w temacie. Najistotniejsze, ze nie bylo prob przeciagania wyplat.