Start Forums Advocacy & Infrastructure You Can Scream Epub File Reply To: You Can Scream Epub File

888starz_gukn
Guest

Siedze na tej stronie od zeszlej zimy, w zasadzie same automaty, wiec moge cos napisac. Lobby w 888starz jest naprawde duze — grubo ponad 3000 automatow, z tym ze czesc to praktycznie te same gry w innych skorkach. Pragmatic Play dominuje — Sweet Bonanza i Gates of Olympus miele najczesciej, choc osobiscie wole Book of Dead. Znalazlem sporo Yggdrasil i BTG dla lubiacych mocniejsza wariancje.

Live to Evolution, czyli standard. Prawdziwi krupierzy, stoly po polsku tez sie trafiaja, Crazy Time i Monopoly Live sa chyba najbardziej oblegane wieczorami. To co mi przeszkadza — przy slabszym laczu potrafi sie zaciac, ale to raczej moja wina niz ich.

Powitalny pakiet w 888starz wynosi 100% do okolo 1500 zl i 150 darmowych spinow, rozbite na kilka depozytow. Obrot x35 co jest w miare uczciwe, ale bez cudow. Trafil mi sie drobny no deposit za sama rejestracje, z czego nic wielkiego nie wyszlo. Swieze promocje sa opisane pod [url=https://cheskosher.org/application-888starz-bonus-powitalny-warunki-obrotu-i-wszystkie-promocje]888 starz app[/url] jesli komus sie chce grzebac. Minimalny depozyt w okolicach 20-25 zl, zapis trwa moze dwie minuty, tylko KYC lepiej ogarnac od razu.

Wyplaty sa ok, bez dramatow. Skrill i Neteller zwykle tego samego wieczora, przelew na karte potrafi isc 2-3 dni robocze. Krypto dziala najlepiej — w krypto dostalem kase tego samego dnia w kwadrans. Support w 888starz odpowiada po polsku, czat na zywo, srednio kilka minut czekania, z tym ze raz dostalem czyste kopiuj-wklej.

Na telefonie gram najczesciej — strona mobilna dziala plynnie, dodatkowo dostepna jest aplikacja na androida. Sciagnalem apke bo powiadomienia o promkach, dziala stabilnie. Ostrzezenie — widzialem gdzies podrobione wersje typu apk mod, omijajcie szerokim lukiem, sciagajcie tylko z oficjalnego zrodla. Licencja Curacao — nie jest to unijna, kto gra z Polski, ten wie jak to wyglada.