Start › Forums › Advocacy & Infrastructure › mirage burly upon out fleetingly aftermath › Reply To: mirage burly upon out fleetingly aftermath
Gram tu od mniej wiecej kwartalu, wiec nie pisze po jednym wieczorze. Wpadlem na to przez znajomego, bo chcialem znalezc cos, gdzie wyplaty nie ciagna sie tydzien. Lobby w Fiery Play liczy sobie kawal roboty — kolo 3000 pozycji, chociaz szczerze mowiac gram na jakichs pietnastu.
Softu dostarczaja te znane nazwiska: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, sporo Microgaming i Yggdrasil. Gates of Olympus i Sweet Bonanza nie moglo zabraknac, ale mnie bardziej wciagnely megaway’e od BTG. Na zywo dziala Evolution, czyli Crazy Time, Lightning Roulette i cala reszta cyrku. Stoly po polsku owszem sa, tylko trzeba trafic na godziny.
Bonus na start jest dosc typowa: doplata 100% do 2000 zl oraz 200 darmowych obrotow, rozlozone na kilka dni. Wager wynosi x40, czyli nic strasznego, ale i nie prezent. Aktualne kody i to co akurat leci znajdziesz na [url=https://trackrecord.id/read-blog/102813]FieryPlay[/url] zanim sie zarejestrujesz. Drobny bonus bez wplaty tez sie przewija, choc kwoty sa symboliczne.
Konto zalozylem w doslownie trzy minuty, minimalny depozyt to jakies 40-50 zl. Wrzucam kase Blikiem albo karta, karty dzialaja od reki, kryptowaluty rowniez sa. Kasa z Fiery Play schodzilo mi w 12-24 h na e-portfel, na karte dluzej, ze dwa-trzy dni. Weryfikacja dokumentow to byla jedyna zgryzota — odrzucili mi rachunek za prad bo byl zbyt stary, w koncu poszlo gladko.
Na telefonie dziala przez przegladarke i spokojnie wystarcza. Wczytuje sie szybko, tylko live czasem przycina na LTE. Support Fiery Play obsluguje polski i to nie translatorem, odpowiedz przychodzila w kilka minut. Papiery maja z Curacao — nie MGA, wiec wiadomo, ale u nas i tak wszystko jest w tej szarej strefie. Najistotniejsze, ze nie bylo prob przeciagania wyplat.