Start Forums Advocacy & Infrastructure mirage burly upon out fleetingly aftermath Reply To: mirage burly upon out fleetingly aftermath

fiery_cqkt
Guest

Gram tu od mniej wiecej kwartalu, wiec nie pisze po jednym wieczorze. Wpadlem na to przez znajomego, bo chcialem znalezc cos, gdzie wyplaty nie ciagna sie tydzien. Lobby w Fiery Play liczy sobie kawal roboty — kolo 3000 pozycji, chociaz szczerze mowiac gram na jakichs pietnastu.

Softu dostarczaja te znane nazwiska: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, sporo Microgaming i Yggdrasil. Gates of Olympus i Sweet Bonanza nie moglo zabraknac, ale mnie bardziej wciagnely megaway’e od BTG. Na zywo dziala Evolution, czyli Crazy Time, Lightning Roulette i cala reszta cyrku. Stoly po polsku owszem sa, tylko trzeba trafic na godziny.

Bonus na start jest dosc typowa: doplata 100% do 2000 zl oraz 200 darmowych obrotow, rozlozone na kilka dni. Wager wynosi x40, czyli nic strasznego, ale i nie prezent. Aktualne kody i to co akurat leci znajdziesz na [url=https://trackrecord.id/read-blog/102813]FieryPlay[/url] zanim sie zarejestrujesz. Drobny bonus bez wplaty tez sie przewija, choc kwoty sa symboliczne.

Konto zalozylem w doslownie trzy minuty, minimalny depozyt to jakies 40-50 zl. Wrzucam kase Blikiem albo karta, karty dzialaja od reki, kryptowaluty rowniez sa. Kasa z Fiery Play schodzilo mi w 12-24 h na e-portfel, na karte dluzej, ze dwa-trzy dni. Weryfikacja dokumentow to byla jedyna zgryzota — odrzucili mi rachunek za prad bo byl zbyt stary, w koncu poszlo gladko.

Na telefonie dziala przez przegladarke i spokojnie wystarcza. Wczytuje sie szybko, tylko live czasem przycina na LTE. Support Fiery Play obsluguje polski i to nie translatorem, odpowiedz przychodzila w kilka minut. Papiery maja z Curacao — nie MGA, wiec wiadomo, ale u nas i tak wszystko jest w tej szarej strefie. Najistotniejsze, ze nie bylo prob przeciagania wyplat.