Start Forums Advocacy & Infrastructure map wholesome unforeseen series Reply To: map wholesome unforeseen series

fieryplay_zvPt
Guest

Klikam tu od jakichs dwa miechy, wiec mam juz jakies zdanie. Wpadlem przypadkiem, szukalem czegos bez tysiaca klonow tego samego slota. Na dzien dobry rzuca sie w oczy, ze automatow jest duzo — cos kolo 3000 tytulow, w wiekszosci Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt i troche Yggdrasil. Standardy typu Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead siedza tam, ale nie ukrywam najwiecej czasu spedzam na Fire Joker.

Pakiet powitalny w Fiery Play Kod Promocyjny to: 100 procent do 1500 zl plus 100 darmowych spinow, rozlozone na kilka pierwszych wplat. Wager wynosi x35, co jest w miare uczciwie jak na rynek, ale warto przeczytac warunki — siedzi tam limit zakladu 6 zl w trakcie odgrywania i paru ludzi juz sie na tym przejechalo. Kod wpisywalem przy rejestracji, bo potem kasa leci bez bonusu.

Jesli ktos szuka porownac obecne promocje, to najlepiej zerknac na [url=https://erceycommerce.com/logowanie-fieryplay1-przeglad-opcje-i-bonus-powitalny]fieryplay kod promocyjny[/url] zanim zalozycie konto, bo akcje rotuja co miesiac. Widzialem tez darmowe spiny bez wplaty, ale nie zawsze sa dostepne.

Live jest ogarniete — ruletka po polsku sa wieczorami, do tego Crazy Time, Lightning Roulette i ten caly Monopoly Live. Limity zaczynaja sie od 2 zl, wiec nie trzeba miec grubego portfela. Minus to czasem jest lekki lag na mobilnym LTE.

Wyplaty w Fiery Play Kod Promocyjny wychodza przyzwoicie: Neteller i portfele w kilka godzin, karta juz 2-3 dni robocze, krypto doslownie w kilkanascie minut. Minimalna wplata to 50 zl, zakladanie konta zajmuje dwie minuty, ale weryfikacja przed pierwszym cashoutem zajela mi dobe — skan dowodu plus potwierdzenie adresu. Papiery z Curacao, wiec standard w tym segmencie, ale przelew doszedl bez cyrkow.

Obsluga w Fiery Play Kod Promocyjny odpowiada po polsku na czacie, czekalem okolo 3-5 minut, bez kopiuj-wklej. Dedykowanej apki brak, ale wersja przegladarkowa dziala dobrze na moim telefonie. Nie jest to idealu, natomiast siedze dalej i jak na razie nie mam realnych problemow z kasa.