Start › Forums › Advocacy & Infrastructure › map wholesome unforeseen series › Reply To: map wholesome unforeseen series
Siedze tu od zeszlej jesieni, to chyba wystarczy zeby sie wypowiedziec. Wszedlem tu z polecenia znajomego, ktory wczesniej obstawial gdzie indziej. Lobby na 888starz jest naprawde spore — mowimy o ponad 4000 automatow, choc szczerze mowiac i tak grasz w te same 10 gier. Pragmatic, NetEnt i Microgaming dominuja, Gates of Olympus i Book of Dead siedza na gorze listy popularnych.
Bonus powitalny to 100% od wplaty z dorzuconymi 50 darmowymi spinami. Przy zakladaniu konta z kodem warunki sa odrobine lepsze. Natomiast jedna rzecz mnie wkurzyla — obrot bonusem to x40, i termin jest krotki, bodajze 7 dni. Sam sie na tym przejechalem. Aktualne kody mozna podejrzec na [url=https://desirebridge.com/jak-zarejestrowac-sie-i-odebrac-888starz-bet-no-deposit-bonus-krok-po-kroku]Jak zarejestrować się i odebrać 888starz bet no deposit bonus – krok po kroku[/url] zanim sie zarejestrujecie.
Kasa startuja od jakichs 20 zlotych, karta Visa czy Mastercard dziala. Ja korzystam z Bitcoina bo schodzi w kilkanascie minut. Kasa z 888starz na portfele przychodzi w kilka godzin, ale na karte potrafi zejsc i 2-3 dni. Dokumenty trzeba wrzucic — przeszla w niecala dobe.
Live to w wiekszosci Evolution i naprawde czuc roznice. Ruletka na zywo, blackjack, Crazy Time — krupierzy realni, jakosc obrazu ok. Szkoda tylko ze po polsku prawie nic nie ma. Mobilnie dziala bez zarzutu, aplikacja tez jest.
Czat na 888starz jest po polsku choc czasem widac kalki jezykowe. Odpowiedz przychodzi w kilka minut. Dzialaja na licencji Curacao, co nie kazdemu podpasuje. Mnie osobiscie nie przeszkadza, ale trzeba miec to z tylu glowy.