Start › Forums › Advocacy & Infrastructure › map wholesome unforeseen series › Reply To: map wholesome unforeseen series
Obstawiam u nich od jakichs osmiu miesiecy, glownie sloty, wiec moge cos napisac. Lobby w 888starz jest naprawde duze — grubo ponad 3000 automatow, z tym ze czesc to praktycznie te same gry w innych skorkach. Pragmatic Play dominuje — Gates of Olympus i Sweet Bonanza sa oblegane, ale mam tez slabosc do Book of Dead. Do tego Microgaming, Betsoft, troche BTG jesli ktos woli ostrzejsze gry.
Live to Evolution, co samo w sobie mowi wszystko. Prawdziwi krupierzy, czasem zlapiesz polski stol, Crazy Time, Lightning Roulette wieczorem ciezko usiasc. Jedno co mnie wkurza — czasem klatkuje na slabszym necie, choc podejrzewam ze to bardziej moj router.
Bonus powitalny na 888starz wynosi 100% do okolo 1500 zl i 150 darmowych spinow, podzielone na pare pierwszych wplat. Wager to x35 co jest w miare uczciwe, ale bez cudow. Dostalem kiedys kilkadziesiat spinow bez wplaty po potwierdzeniu konta, z czego nic wielkiego nie wyszlo. Swieze promocje sa opisane na [url=https://bynesstore.com/2026/08/28/888starz-free-spins-code-co-warto-wiedziec-przed-rejestracja]888starz apk[/url] jesli komus sie chce grzebac. Minimalny depozyt w okolicach 20-25 zl, rejestracja zajmuje doslownie minute, tylko KYC lepiej ogarnac od razu.
Wyplaty ida raczej szybko. Skrill i Neteller mam w kilka godzin, Visa/Mastercard wolniej, do trzech dni. Krypto dziala najlepiej — ostatnio wyplacalem w USDT i bylo po 20 minutach. Obsluga 888starz gada po polsku, zwykle czekam 3-5 minut na konsultanta, z tym ze raz dostalem czyste kopiuj-wklej.
Na telefonie gram najczesciej — mobilka chodzi bez zarzutu, ale jest tez 888starz apk do pobrania. Wzialem apke na 888starz android bo szybciej sie odpala, smiga bez crashy. Jedna uwaga — widzialem gdzies podrobione wersje typu apk mod, omijajcie szerokim lukiem, bierzcie plik wylacznie ze strony operatora. Licencja Curacao — czyli nie polski regulator, kazdy sam ocenia czy mu to pasuje.