Start › Forums › Advocacy & Infrastructure › mirage burly upon out fleetingly aftermath › Reply To: mirage burly upon out fleetingly aftermath
Obstawiam u nich juz jakies pol roku, glownie sloty, wiec podziele sie wrazeniami. Lobby w 888starz jest naprawde duze — gdzies ze 3000 tytulow, z tym ze czesc to praktycznie te same gry w innych skorkach. NetEnt dominuje — Gates of Olympus i Sweet Bonanza sa oblegane, ale mam tez slabosc do Book of Dead. Do tego Microgaming, Betsoft, troche BTG jak ktos lubi wysoka zmiennosc.
Sekcja live jedzie na Evolution, czyli standard. Realni krupierzy, sa nawet polskojezyczne stoly, te wszystkie teleturnieje typu Crazy Time wieczorem ciezko usiasc. To co mi przeszkadza — czasem klatkuje na slabszym necie, ale to raczej moja wina niz ich.
Powitalny pakiet w 888starz to 100% do jakichs 1500 zl plus 150 free spinow, rozlozone na pierwsze wplaty. Obrot x35 co jest w miare uczciwe, ale bez cudow. Dostalem kiedys kilkadziesiat spinow bez wplaty za sama rejestracje, z czego nic wielkiego nie wyszlo. Biezace oferty zobaczysz w [url=https://emico.cl/2026/08/28/licencja-888starz-pelny-przewodnik-po-bonusach-platnosciach-i-aplikacji-dla-polskich-graczy]888starz apk[/url] zanim sie zarejestrujesz. Minimalny depozyt w okolicach 20-25 zl, zapis trwa moze dwie minuty, tylko KYC lepiej ogarnac od razu.
Cashouty ida raczej szybko. Skrill wchodzi mi tego samego dnia, przelew na karte potrafi isc 2-3 dni robocze. Bitcoin schodzi najszybciej — ostatnio wyplacalem w USDT i bylo po 20 minutach. Czat w 888starz dziala po polsku, odpowiedz zwykle w pare minut, z tym ze raz dostalem czyste kopiuj-wklej.
Na telefonie gram najczesciej — mobilka chodzi bez zarzutu, ale jest tez 888starz apk do pobrania. Sciagnalem apke bo powiadomienia o promkach, smiga bez crashy. Jedna uwaga — widzialem gdzies podrobione wersje typu apk mod, nie dotykajcie tego, sciagajcie tylko z oficjalnego zrodla. Dzialaja na licencji Curacao — wiadomo, nie polska, kazdy sam ocenia czy mu to pasuje.