Start › Forums › Advocacy & Infrastructure › mirage burly upon out fleetingly aftermath › Reply To: mirage burly upon out fleetingly aftermath
Siedze tu od pol roku mniej wiecej, wiec chyba moge cos napisac. Trafilem tu przez kumpla, ktory wczesniej siedzial na innym serwisie. Lobby na 888starz jest naprawde spore — gdzies ponad 5000 pozycji, choc nie oszukujmy sie polowy nigdy nie odpalisz. Pragmatic, NetEnt i Microgaming sa najbardziej widoczne, Gates of Olympus i Book of Dead sa na pierwszym miejscu w popularnych.
Oferta na start kreci sie wokol 100% doladowania z dorzuconymi 50 darmowymi spinami. Wpisujac 888starz kod promocyjny przy rejestracji dostajesz troche wiecej. Tylko uwazajcie na jedno — obrot bonusem to x40, w dodatku czas leci szybko. Za pierwszym razem mi przepadlo. Biezace oferty sprawdzisz na [url=https://expressbuy.xyz/2026/08/28/888starz-kod-promocyjny-2026-pelny-przewodnik-po-bonusie-rejestracji-i-platnosciach]888starz kod promocyjny[/url] zanim sie zarejestrujecie.
Depozyty schodza od 20 zl, Visa, Mastercard, Skrill, Neteller — wszystko jest. Osobiscie wole BTC bo idzie najszybciej. Kasa z 888starz w kryptowalutach schodzi ekspresowo, za to na konto bankowe czekalem raz trzy dni. Weryfikacja KYC to standard — przeszla w niecala dobe.
Live to w wiekszosci Evolution co jest chyba najlepsza opcja na rynku. Ruletka na zywo, blackjack, Crazy Time — stoly chodza plynnie. Szkoda tylko ze po polsku prawie nic nie ma. Na telefonie wszystko smiga w przegladarce, dostepna jest appka, ale ja jej nie uzywam.
Obsluga w 888starz gada po polsku choc czasem widac kalki jezykowe. Czekalem srednio 3-5 minut. Licencja to Curacao, co dla czesci osob bedzie minusem. Mnie osobiscie nie przeszkadza, ale wypada o tym wspomniec.