Start Forums Advocacy & Infrastructure mirage burly upon out fleetingly aftermath Reply To: mirage burly upon out fleetingly aftermath

fiery_lrkt
Guest

Zbieram sie z opinia od jakichs trzech miesiecy, wiec troche materialu do oceny sie uzbieralo. Podrzucil mi to kolega z innego forum, bo szukalem czegos, gdzie kasa schodzi normalnie. Lobby w Fiery Play liczy sobie kawal roboty — kolo 3000 pozycji, chociaz realnie krece moze na dwudziestu.

Softu dostarczaja klasyka: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, sporo Microgaming i Yggdrasil. Sweet Bonanza oraz Gates of Olympus nie moglo zabraknac, natomiast ja czesciej odpalam te ciezsze automaty od Big Time Gaming. Sekcja live to Evolution, wiec Crazy Time, blackjack i te wszystkie teleturnieje. Polskojezyczni krupierzy bywaja, ale nie o kazdej porze.

Bonus na start wyglada tak: 100% do 2000 zl plus 200 free spinow, obroty leca partiami. Warunek obrotu to x35, a wiec normalnie, choc bez fajerwerkow. Biezace promocje i kody sprawdzisz na [url=https://social.japrime.id/read-blog/566820]bonus w FieryPlay[/url] zanim wplacisz pierwsza stowke. Jakis no deposit czasem sie pojawia, choc kwoty sa symboliczne.

Rejestracja zajela mi dwie-trzy minuty, prog wplaty to 40 zl. Uzywam karty i Neteller, Visa i Mastercard smigaja, kryptowaluty rowniez sa. Wyplaty w Fiery Play zajmowalo jakies 6-12 godzin na Skrilla, na karte dluzej, ze dwa-trzy dni. Weryfikacja dokumentow to byla jedyna zgryzota — odrzucili mi rachunek za prad bo byl zbyt stary, ale za drugim podejsciem przeszlo.

Z komorki gram przez przegladarke i spokojnie wystarcza. Chodzi plynnie, z tym ze stoly na zywo wymagaja dobrego zasiegu. Support Fiery Play gada po polsku i to nie translatorem, reakcja w granicach pieciu minut. Papiery maja z Curacao — nikt tu nie ma polskiej koncesji, wiec tyle w temacie. Wazne, ze pieniadze wracaja i nie ma cyrku z odmowami.