Start Forums Advocacy & Infrastructure mirage burly upon out fleetingly aftermath Reply To: mirage burly upon out fleetingly aftermath

888starz_pamn
Guest

Siedze tu od pol roku mniej wiecej, wiec chyba moge cos napisac. Podrzucil mi link kolega z pracy, co wczesniej gral na jakiejs budce bez licencji. Lobby na 888starz jest naprawde spore — jakies 6000 tytulow, choc szczerze mowiac polowy nigdy nie odpalisz. Pragmatic, NetEnt i Microgaming dominuja, Gates of Olympus i Sweet Bonanza sa na pierwszym miejscu w popularnych.

Pakiet powitalny kreci sie wokol 100% doladowania plus jakies 30 free spinow. Przy zakladaniu konta z kodem czasem podbijaja pule. Tylko uwazajcie na jedno — warunki obrotu to x35-x40, i termin jest krotki, bodajze 7 dni. Za pierwszym razem mi przepadlo. Swieze kody na 2026 wisza na [url=https://theartofinteriors.com/888starz-free-spins-code-kompletny-przewodnik-po-bonusie-rejestracji-i-warunkach]888starz[/url] zanim sie zarejestrujecie.

Wplaty startuja od jakichs 20 zlotych, karta Visa czy Mastercard dziala. Ja korzystam z Bitcoina bo schodzi w kilkanascie minut. Kasa z 888starz na portfele przychodzi w kilka godzin, ale na karte potrafi zejsc i 2-3 dni. Bez skanu dowodu nie wyplacisz — u mnie zeszlo jakies 12 godzin.

Sekcja live to glownie Evolution i naprawde czuc roznice. Ruletka na zywo, blackjack, Crazy Time — krupierzy realni, jakosc obrazu ok. Brakuje polskiego krupiera, to minus. Na telefonie wszystko smiga w przegladarce, aplikacja tez jest.

Obsluga w 888starz gada po polsku i to nie brzmi jak automat. Raz czekalem kwadrans, zwykle szybciej. Licencja to Curacao, co dla czesci osob bedzie minusem. Dla mnie liczy sie ze placa, ale kazdy niech oceni sam.