Start Forums Advocacy & Infrastructure map wholesome unforeseen series Reply To: map wholesome unforeseen series

888starz_elmn
Guest

Gram tu od jakichs czterech miesiecy, wiec chyba moge cos napisac. Trafilem tu przez kumpla, co wczesniej gral na jakiejs budce bez licencji. Lobby na 888starz jest naprawde spore — jakies 6000 tytulow, choc szczerze mowiac i tak grasz w te same 10 gier. Play’n GO, Pragmatic i Yggdrasil sa najbardziej widoczne, Sweet Bonanza i Book of Dead siedza na gorze listy popularnych.

Bonus powitalny to standardowo 100% do pierwszego depozytu plus jakies 30 free spinow. Wpisujac 888starz kod promocyjny przy rejestracji czasem podbijaja pule. Natomiast jedna rzecz mnie wkurzyla — obrot bonusem to x40, a na to masz raptem tydzien. Sam sie na tym przejechalem. Aktualne kody mozna podejrzec na [url=https://kiwi.net.br/888starz-logowanie-co-warto-wiedziec]888starz logowanie – co warto wiedzieć[/url] zanim sie zarejestrujecie.

Wplaty startuja od jakichs 20 zlotych, sa karty, e-portfele, no i krypto. Ja wyplacam w krypto bo idzie najszybciej. Cashout na 888starz w kryptowalutach schodzi ekspresowo, ale na karte potrafi zejsc i 2-3 dni. Weryfikacja KYC to standard — zatwierdzili nastepnego dnia.

Live to w wiekszosci Evolution co jest chyba najlepsza opcja na rynku. Ruletka na zywo, blackjack, Crazy Time — obraz nie tnie nawet na LTE. Polskojezycznych stolow jest jednak malo. Na telefonie wszystko smiga w przegladarce, jest tez apka na Androida.

Support 888starz odpowiada po polsku i to bez translatora. Czekalem srednio 3-5 minut. Dzialaja na licencji Curacao, wiec nie jest to UKGC, warto wiedziec. Ja sie tym nie przejmuje, ale trzeba miec to z tylu glowy.