Start › Forums › Advocacy & Infrastructure › mirage burly upon out fleetingly aftermath › Reply To: mirage burly upon out fleetingly aftermath
Ostro gram tu od zeszlej jesieni, wiec mam juz jakies zdanie. Trafilem tu przez kumpla, co wczesniej gral na jakiejs budce bez licencji. Wybor gier w 888starz jest ogromny — gdzies ponad 5000 pozycji, choc szczerze mowiac i tak grasz w te same 10 gier. Play’n GO, Pragmatic i Yggdrasil zajmuja wiekszosc polki, Gates of Olympus i Book of Dead sa na pierwszym miejscu w popularnych.
Oferta na start to 100% od wplaty i do tego darmowe spiny. Przy zakladaniu konta z kodem warunki sa odrobine lepsze. Ale jest haczyk — warunki obrotu to x35-x40, a na to masz raptem tydzien. Sam sie na tym przejechalem. Biezace oferty sprawdzisz na [url=https://ecofast-tech.com/888starz-kod-promocyjny-bez-depozyt-2026-krok-po-kroku-warunki-i-wyplaty]88starz kod promocyjny[/url] jesli ktos chce porownac.
Kasa minimum to okolo 20-40 zl, Visa, Mastercard, Skrill, Neteller — wszystko jest. Osobiscie wole BTC bo schodzi w kilkanascie minut. Wyplaty w 888starz na portfele przychodzi w kilka godzin, ale na karte potrafi zejsc i 2-3 dni. Weryfikacja KYC to standard — u mnie zeszlo jakies 12 godzin.
Sekcja live to glownie Evolution co jest chyba najlepsza opcja na rynku. Crazy Time, Lightning Roulette, blackjack — krupierzy realni, jakosc obrazu ok. Brakuje polskiego krupiera, to minus. Na telefonie wszystko smiga w przegladarce, dostepna jest appka, ale ja jej nie uzywam.
Czat na 888starz jest po polsku i to bez translatora. Czekalem srednio 3-5 minut. Licencja to Curacao, wiec nie jest to UKGC, warto wiedziec. Dla mnie liczy sie ze placa, ale trzeba miec to z tylu glowy.