Start Forums Gear & Tech Lights & Safety Gadgets Reply To: Lights & Safety Gadgets

fiery_kakt
Guest

Gram tu od mniej wiecej kwartalu, wiec nie pisze po jednym wieczorze. Wpadlem na to przez znajomego, bo chcialem znalezc cos, gdzie wyplaty nie ciagna sie tydzien. Sam katalog w Fiery Play liczy sobie kawal roboty — kolo 3000 pozycji, chociaz szczerze mowiac gram na jakichs pietnastu.

Dostawcy to te znane nazwiska: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, sporo Microgaming i Yggdrasil. Gates of Olympus i Sweet Bonanza siedza na gorze listy, natomiast ja czesciej odpalam mniej oczywiste tytuly z Big Time Gaming. Sekcja live to Evolution, czyli Crazy Time, Lightning Roulette i cala reszta cyrku. Stoly po polsku owszem sa, ale nie o kazdej porze.

Bonus na start wyglada tak: doplata 100% do 2000 zl oraz 200 darmowych obrotow, rozlozone na kilka dni. Obrot ustawiony jest na x40, wiec bez cudow, standard rynkowy. Swieze oferty razem z kodami sprawdzisz na [url=https://cphah2276.ahlamontada.com/#f15]fieryplay code[/url] zanim wplacisz pierwsza stowke. Cos na wzor bonusu bez depozytu czasem sie pojawia, ale to raczej symboliczna kwota.

Zakladanie konta poszlo w doslownie trzy minuty, minimalny depozyt zaczyna sie od 40 zl. Wplacam karta, czasem Skrillem, karty dzialaja od reki, jest tez krypto z Bitcoinem. Wyplaty w Fiery Play schodzilo mi w 12-24 h na e-portfel, na konto bankowe potrafilo isc trzy dni. Na KYC sie troche zacialem — odrzucili mi rachunek za prad bo byl zbyt stary, w koncu poszlo gladko.

Mobilnie korzystam z przegladarki i spokojnie wystarcza. Laduje sie sprawnie, choc transmisje live lubia zamulic na slabszym necie. Support Fiery Play obsluguje polski calkiem sensownie, czekalem srednio 3-5 minut. Licencja to Curacao — nie MGA, wiec wiadomo, ale u nas i tak wszystko jest w tej szarej strefie. Wazne, ze pieniadze wracaja i nie ma cyrku z odmowami.