Start › Forums › Advocacy & Infrastructure › apparition happenstance door › Reply To: apparition happenstance door
Gram tu od jakichs trzech miesiecy, wiec troche materialu do oceny sie uzbieralo. Podrzucil mi to kolega z innego forum, bo szukalem czegos, gdzie nie trzeba walczyc o wlasne pieniadze. Sam katalog w Fiery Play jest naprawde spore — kolo 3000 pozycji, choc w praktyce wracam do kilkunastu.
Softu dostarczaja klasyka: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, troche Yggdrasil i Betsoft. Book of Dead i Gates of Olympus nie moglo zabraknac, natomiast ja czesciej odpalam megaway’e od BTG. Na zywo dziala Evolution, z Crazy Time i Lightning Roulette na czele. Polskojezyczni krupierzy bywaja, choc wieczorami potrafi byc ciasno.
Oferta powitalna wyglada tak: 100% do jakichs 1500 zl i 150 spinow, obroty leca partiami. Wager wynosi x35, co jest do przelkniecia, wiec bez cudow, standard rynkowy. Aktualne kody i to co akurat leci znajdziesz na [url=https://younetwork.app/read-blog/95189]FieryPlay[/url] zanim wplacisz pierwsza stowke. Drobny bonus bez wplaty czasem sie pojawia, ale to raczej symboliczna kwota.
Rejestracja zajela mi doslownie trzy minuty, prog wplaty zaczyna sie od 40 zl. Uzywam karty i Neteller, Visa i Mastercard smigaja, kryptowaluty rowniez sa. Wyplaty w Fiery Play zajmowalo jakies 6-12 godzin na Skrilla, na karte dluzej, ze dwa-trzy dni. Jedyne co mnie wkurzylo to weryfikacja — dwa razy odsylali skan, w koncu poszlo gladko.
Mobilnie korzystam z przegladarki i spokojnie wystarcza. Chodzi plynnie, tylko live czasem przycina na LTE. Czat w Fiery Play odpowiada po polsku i to nie jest maszynowy belkot, odpowiedz przychodzila w kilka minut. Dzialaja na licencji Curacao — nikt tu nie ma polskiej koncesji, wiec tyle w temacie. Najistotniejsze, ze nie bylo prob przeciagania wyplat.