Start › Forums › Advocacy & Infrastructure › You Can Scream Epub File › Reply To: You Can Scream Epub File
Siedze na tej stronie od mniej wiecej kwartalu, wiec chyba moge juz cos sensownego napisac. Trafilem tam przez kumpla z pracy, bo szukalem czegos, gdzie kasa schodzi normalnie. Biblioteka gier w Fiery Play jest naprawde spore — grubo ponad 2000 slotow, chociaz realnie krece moze na dwudziestu.
Softu dostarczaja te znane nazwiska: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, kilka rzeczy od Yggdrasil. Sweet Bonanza oraz Gates of Olympus siedza na gorze listy, natomiast ja czesciej odpalam te ciezsze automaty od Big Time Gaming. Na zywo dziala Evolution, czyli Crazy Time, Lightning Roulette i cala reszta cyrku. Polskie stoly tez sie trafiaja, tylko trzeba trafic na godziny.
Powitalny pakiet jest dosc typowa: doplata 100% do 2000 zl oraz 200 darmowych obrotow, rozlozone na kilka dni. Warunek obrotu to x40, a wiec normalnie, choc bez fajerwerkow. Biezace promocje i kody najlepiej podejrzec na [url=https://gofleeks.com/read-blog/3925]aplikacja FieryPlay[/url] bo to sie zmienia co miesiac. Cos na wzor bonusu bez depozytu tez sie przewija, tyle ze groszowe sumy.
Zakladanie konta poszlo w doslownie trzy minuty, prog wplaty zaczyna sie od 40 zl. Wplacam karta, czasem Skrillem, Visa i Mastercard smigaja, kryptowaluty rowniez sa. Wyplacanie w Fiery Play schodzilo mi w 12-24 h na e-portfel, na konto bankowe potrafilo isc trzy dni. Jedyne co mnie wkurzylo to weryfikacja — dwa razy odsylali skan, ale za drugim podejsciem przeszlo.
Z komorki gram przez przegladarke i szczerze — nie brakuje mi appki. Wczytuje sie szybko, z tym ze stoly na zywo wymagaja dobrego zasiegu. Obsluga w Fiery Play gada po polsku i to nie jest maszynowy belkot, odpowiedz przychodzila w kilka minut. Dzialaja na licencji Curacao — standard dla stron dostepnych z Polski. Grunt, ze dotad nikt mi nic nie zablokowal ani nie kombinowal z wyplata.