Start › Forums › Site Support & Feedback › Lhaneicoro › Reply To: Lhaneicoro
Obstawiam u nich od jakichs osmiu miesiecy, przewaznie automaty i troche live, wiec podziele sie wrazeniami. Lobby w 888starz jest naprawde duze — grubo ponad 3000 automatow, z tym ze czesc to praktycznie te same gry w innych skorkach. NetEnt jest wszedzie — klasyki typu Gates of Olympus sa oblegane, a ja i tak wracam do Book of Dead. Do tego Microgaming, Betsoft, troche BTG jak ktos lubi wysoka zmiennosc.
Sekcja live jedzie na Evolution, czyli standard. Zywi krupierzy, sa nawet polskojezyczne stoly, te wszystkie teleturnieje typu Crazy Time wieczorem ciezko usiasc. Jedno co mnie wkurza — przy slabszym laczu potrafi sie zaciac, ale to raczej moja wina niz ich.
Powitalny pakiet w 888starz to 100% do jakichs 1500 zl plus 150 free spinow, rozbite na kilka depozytow. Obrot x35 i szczerze mowiac to nie jest bulka z maslem. Trafil mi sie drobny no deposit po weryfikacji maila, ale to bardziej ciekawostka niz realna kasa. Aktualne kody i promki mozna sprawdzic pod [url=https://fixforyou.ae/888starz-kod-promocyjny-2026-pelny-przewodnik-po-bonusach-rejestracji-i-wyplatach]888starz apk mod[/url] jak ktos chce porownac. Wplacic mozna od okolo 20 zl, rejestracja zajmuje doslownie minute, tylko KYC lepiej ogarnac od razu.
Wyplaty sa ok, bez dramatow. Skrill i Neteller wchodzi mi tego samego dnia, Visa/Mastercard wolniej, do trzech dni. Krypto dziala najlepiej — ostatnio wyplacalem w USDT i bylo po 20 minutach. Czat w 888starz dziala po polsku, zwykle czekam 3-5 minut na konsultanta, z tym ze raz dostalem czyste kopiuj-wklej.
Glownie klikam z komorki — wersja przegladarkowa jest lekka, dodatkowo dostepna jest aplikacja na androida. Zainstalowalem, glownie dla powiadomien, smiga bez crashy. Jedna uwaga — po sieci krazy cos w stylu 888starz apk mod, nie dotykajcie tego, tylko oficjalna wersja. Licencja Curacao — nie jest to unijna, kto gra z Polski, ten wie jak to wyglada.