Start › Forums › Advocacy & Infrastructure › mirage burly upon out fleetingly aftermath › Reply To: mirage burly upon out fleetingly aftermath
Siedze tu od jakichs czterech miesiecy, to chyba wystarczy zeby sie wypowiedziec. Wszedlem tu z polecenia znajomego, ktory wczesniej obstawial gdzie indziej. Biblioteka gier na 888starz mocno mnie zaskoczyla — jakies 6000 tytulow, choc szczerze mowiac wiekszosci i tak nikt nie tknie. Play’n GO, Pragmatic i Yggdrasil sa najbardziej widoczne, Sweet Bonanza i Book of Dead wisza w topce.
Pakiet powitalny to 100% od wplaty plus jakies 30 free spinow. Jak wklepiesz kod bonusowy w formularzu warunki sa odrobine lepsze. Natomiast jedna rzecz mnie wkurzyla — obrot bonusem to x40, a na to masz raptem tydzien. Za pierwszym razem mi przepadlo. Biezace oferty sprawdzisz na [url=https://medmakina.com/888starz-bonus-bez-depozytu-2026-rejestracja-krok-po-kroku]888starz kod promocyjny 2026[/url] zanim klikniesz “zaloz konto”.
Kasa minimum to okolo 20-40 zl, sa karty, e-portfele, no i krypto. Ja wyplacam w krypto bo idzie najszybciej. Wyplaty w 888starz na e-wallet leci tego samego dnia, natomiast przelew na karte to juz loteria czasowa. Bez skanu dowodu nie wyplacisz — zatwierdzili nastepnego dnia.
Live to w wiekszosci Evolution i naprawde czuc roznice. Ruletka na zywo, blackjack, Crazy Time — obraz nie tnie nawet na LTE. Szkoda tylko ze po polsku prawie nic nie ma. Na telefonie wszystko smiga w przegladarce, aplikacja tez jest.
Support 888starz odpowiada po polsku i to nie brzmi jak automat. Czekalem srednio 3-5 minut. Papiery maja z Curacao, wiec nie jest to UKGC, warto wiedziec. Dla mnie liczy sie ze placa, ale trzeba miec to z tylu glowy.