Start › Forums › Community & Events › defense › Reply To: defense
Ostro gram tu od pol roku mniej wiecej, wiec mam juz jakies zdanie. Podrzucil mi link kolega z pracy, co wczesniej gral na jakiejs budce bez licencji. Biblioteka gier na 888starz mocno mnie zaskoczyla — gdzies ponad 5000 pozycji, choc szczerze mowiac i tak grasz w te same 10 gier. Pragmatic, NetEnt i Microgaming dominuja, Sweet Bonanza i Book of Dead wisza w topce.
Pakiet powitalny to 100% od wplaty z dorzuconymi 50 darmowymi spinami. Przy zakladaniu konta z kodem warunki sa odrobine lepsze. Tylko uwazajcie na jedno — warunki obrotu to x35-x40, w dodatku czas leci szybko. Ja przy pierwszym podejsciu nie wyrobilem. Biezace oferty sprawdzisz na [url=https://pickandgobali.com/888starz-bonus-code-praktyczny-przewodnik-rejestracja-warunki-platnosci-i-aplikacja]więcej informacji[/url] jesli ktos chce porownac.
Kasa schodza od 20 zl, karta Visa czy Mastercard dziala. Ja korzystam z Bitcoina bo idzie najszybciej. Wyplaty w 888starz w kryptowalutach schodzi ekspresowo, ale na karte potrafi zejsc i 2-3 dni. Weryfikacja KYC to standard — przeszla w niecala dobe.
Live to w wiekszosci Evolution i naprawde czuc roznice. Crazy Time, Lightning Roulette, blackjack — stoly chodza plynnie. Brakuje polskiego krupiera, to minus. Z komorki gram najczesciej i nie ma zaciec, jest tez apka na Androida.
Obsluga w 888starz gada po polsku i to nie brzmi jak automat. Czekalem srednio 3-5 minut. Dzialaja na licencji Curacao, co dla czesci osob bedzie minusem. Ja sie tym nie przejmuje, ale wypada o tym wspomniec.