Start Forums Site Support & Feedback illusion achievement of calamity rings Reply To: illusion achievement of calamity rings

888starz_kcmn
Guest

Gram tu od zeszlej jesieni, to chyba wystarczy zeby sie wypowiedziec. Trafilem tu przez kumpla, co wczesniej gral na jakiejs budce bez licencji. Biblioteka gier na 888starz mocno mnie zaskoczyla — mowimy o ponad 4000 automatow, choc szczerze mowiac wiekszosci i tak nikt nie tknie. Play’n GO, Pragmatic i Yggdrasil sa najbardziej widoczne, Sweet Bonanza i Book of Dead wisza w topce.

Bonus powitalny to standardowo 100% do pierwszego depozytu z dorzuconymi 50 darmowymi spinami. Jak wklepiesz kod bonusowy w formularzu warunki sa odrobine lepsze. Tylko uwazajcie na jedno — obrot bonusem to x40, w dodatku czas leci szybko. Za pierwszym razem mi przepadlo. Aktualne kody mozna podejrzec na [url=https://deathcabforcutietourdates.com/888starz-obrot-bonusem-przewodnik-po-rejestracji-warunkach-i-szybkich-wyplatach]888starz obrót bonusem – przewodnik po rejestracji, warunkach i szybkich wypłatach[/url] zanim klikniesz “zaloz konto”.

Depozyty minimum to okolo 20-40 zl, karta Visa czy Mastercard dziala. Ja wyplacam w krypto bo schodzi w kilkanascie minut. Wyplaty w 888starz na e-wallet leci tego samego dnia, natomiast przelew na karte to juz loteria czasowa. Weryfikacja KYC to standard — przeszla w niecala dobe.

Live to w wiekszosci Evolution i to widac po jakosci. Ruletka na zywo, blackjack, Crazy Time — stoly chodza plynnie. Szkoda tylko ze po polsku prawie nic nie ma. Na telefonie wszystko smiga w przegladarce, dostepna jest appka, ale ja jej nie uzywam.

Czat na 888starz jest po polsku i to bez translatora. Odpowiedz przychodzi w kilka minut. Dzialaja na licencji Curacao, co nie kazdemu podpasuje. Dla mnie liczy sie ze placa, ale trzeba miec to z tylu glowy.