Start Forums Site Support & Feedback false suspicion happenstance door Reply To: false suspicion happenstance door

888starz_mzmn
Guest

Gram tu od jakichs czterech miesiecy, wiec mam juz jakies zdanie. Trafilem tu przez kumpla, co wczesniej gral na jakiejs budce bez licencji. Biblioteka gier na 888starz mocno mnie zaskoczyla — jakies 6000 tytulow, choc umowmy sie wiekszosci i tak nikt nie tknie. Pragmatic, NetEnt i Microgaming zajmuja wiekszosc polki, Gates of Olympus i Sweet Bonanza wisza w topce.

Oferta na start to standardowo 100% do pierwszego depozytu plus jakies 30 free spinow. Jak wklepiesz kod bonusowy w formularzu dostajesz troche wiecej. Ale jest haczyk — wymagany obrot wynosi 40-krotnosc, i termin jest krotki, bodajze 7 dni. Za pierwszym razem mi przepadlo. Aktualne kody mozna podejrzec na [url=https://mrleafironworks.com/888starz-kod-promocyjny-2026-kompletny-przewodnik-po-bonusach-rejestracji-i-wyplatach]888starz[/url] zanim klikniesz “zaloz konto”.

Kasa minimum to okolo 20-40 zl, Visa, Mastercard, Skrill, Neteller — wszystko jest. Ja korzystam z Bitcoina bo schodzi w kilkanascie minut. Wyplaty w 888starz na portfele przychodzi w kilka godzin, za to na konto bankowe czekalem raz trzy dni. Bez skanu dowodu nie wyplacisz — zatwierdzili nastepnego dnia.

Sekcja live to glownie Evolution co jest chyba najlepsza opcja na rynku. Crazy Time, Lightning Roulette, blackjack — stoly chodza plynnie. Polskojezycznych stolow jest jednak malo. Mobilnie dziala bez zarzutu, aplikacja tez jest.

Support 888starz odpowiada po polsku i to nie brzmi jak automat. Raz czekalem kwadrans, zwykle szybciej. Papiery maja z Curacao, wiec nie jest to UKGC, warto wiedziec. Mnie osobiscie nie przeszkadza, ale wypada o tym wspomniec.