Start › Forums › Advocacy & Infrastructure › mirage burly upon out fleetingly aftermath › Reply To: mirage burly upon out fleetingly aftermath
Zbieram sie z opinia od jakichs trzech miesiecy, wiec troche materialu do oceny sie uzbieralo. Podrzucil mi to kolega z innego forum, bo chcialem znalezc cos, gdzie kasa schodzi normalnie. Biblioteka gier w Fiery Play jest naprawde spore — grubo ponad 2000 slotow, chociaz szczerze mowiac gram na jakichs pietnastu.
Dostawcy to klasyka: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, troche Yggdrasil i Betsoft. Gates of Olympus i Sweet Bonanza siedza na gorze listy, choc osobiscie wole te ciezsze automaty od Big Time Gaming. Dzial z krupierami to Evolution, wiec Crazy Time, blackjack i te wszystkie teleturnieje. Polskie stoly tez sie trafiaja, tylko trzeba trafic na godziny.
Oferta powitalna prezentuje sie niezle: 100% do 2000 zl plus 200 free spinow, spiny kapia porcjami przez tydzien. Warunek obrotu to x35, co jest do przelkniecia, wiec bez cudow, standard rynkowy. Aktualne kody i to co akurat leci znajdziesz na [url=https://www.codesaya.com/u/fieryplaydev1c02/]bonus w FieryPlay[/url] zanim sie zarejestrujesz. Cos na wzor bonusu bez depozytu tez sie przewija, choc kwoty sa symboliczne.
Zakladanie konta poszlo w jakies piec minut, minimalna wplata zaczyna sie od 40 zl. Uzywam karty i Neteller, Visa, Mastercard bez problemu, obsluguja tez Bitcoina. Wyplacanie w Fiery Play trwalo do doby przy e-walletach, na konto bankowe potrafilo isc trzy dni. Weryfikacja dokumentow to byla jedyna zgryzota — odrzucili mi rachunek za prad bo byl zbyt stary, ale za drugim podejsciem przeszlo.
Z komorki gram przez przegladarke i spokojnie wystarcza. Wczytuje sie szybko, choc transmisje live lubia zamulic na slabszym necie. Czat w Fiery Play gada po polsku calkiem sensownie, czekalem srednio 3-5 minut. Papiery maja z Curacao — nikt tu nie ma polskiej koncesji, wiec tyle w temacie. Grunt, ze dotad nikt mi nic nie zablokowal ani nie kombinowal z wyplata.