Start Forums Site Support & Feedback Lhaneicoro Reply To: Lhaneicoro

fiery_zbkt
Guest

Zbieram sie z opinia od mniej wiecej kwartalu, wiec nie pisze po jednym wieczorze. Trafilem tam przez kumpla z pracy, bo chcialem znalezc cos, gdzie kasa schodzi normalnie. Lobby w Fiery Play jest naprawde spore — grubo ponad 2000 slotow, choc szczerze mowiac gram na jakichs pietnastu.

Za gry odpowiadaja klasyka: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, troche Yggdrasil i Betsoft. Gates of Olympus i Sweet Bonanza sa oczywiscie na miejscu, natomiast ja czesciej odpalam te ciezsze automaty od Big Time Gaming. Dzial z krupierami to Evolution, z Crazy Time i Lightning Roulette na czele. Polskie stoly tez sie trafiaja, choc wieczorami potrafi byc ciasno.

Oferta powitalna jest dosc typowa: doplata 100% do 2000 zl oraz 200 darmowych obrotow, spiny kapia porcjami przez tydzien. Wager wynosi x35, a wiec normalnie, choc bez fajerwerkow. Aktualne kody i to co akurat leci najlepiej podejrzec na [url=https://zekond.com/read-blog/394509]FieryPlay[/url] bo to sie zmienia co miesiac. Drobny bonus bez wplaty czasem sie pojawia, choc kwoty sa symboliczne.

Rejestracja zajela mi jakies piec minut, minimalny depozyt zaczyna sie od 40 zl. Uzywam karty i Neteller, Visa, Mastercard bez problemu, kryptowaluty rowniez sa. Wyplacanie w Fiery Play trwalo do doby przy e-walletach, przelewem bankowym juz 2-3 dni. Jedyne co mnie wkurzylo to weryfikacja — musialem wysylac dowod dwa razy, ale za drugim podejsciem przeszlo.

Z komorki gram przez przegladarke bez instalowania czegokolwiek. Wczytuje sie szybko, choc transmisje live lubia zamulic na slabszym necie. Czat w Fiery Play odpowiada po polsku i to nie translatorem, czekalem srednio 3-5 minut. Papiery maja z Curacao — nikt tu nie ma polskiej koncesji, wiec tyle w temacie. Grunt, ze dotad nikt mi nic nie zablokowal ani nie kombinowal z wyplata.