Start Forums Site Support & Feedback Lhaneicoro Reply To: Lhaneicoro

888starz_sdkn
Guest

Obstawiam u nich juz jakies pol roku, w zasadzie same automaty, wiec napisze pare slow. Wybor gier w 888starz jest gruby — gdzies ze 3000 tytulow, choc spora czesc to podobne do siebie klony. NetEnt jest wszedzie — Sweet Bonanza i Gates of Olympus sa oblegane, ale mam tez slabosc do Book of Dead. Do tego Microgaming, Betsoft, troche BTG dla lubiacych mocniejsza wariancje.

Live to Evolution, czyli standard. Prawdziwi krupierzy, czasem zlapiesz polski stol, te wszystkie teleturnieje typu Crazy Time w weekendy pekaja w szwach. Minus — stream lubi przyciac przy gorszym wifi, ale to raczej moja wina niz ich.

Bonus powitalny na 888starz to podwojenie wplaty do mniej wiecej 1500 zl + 150 spinow, podzielone na pare pierwszych wplat. Wager to x35 i powiem wprost — to trzeba odrobic. Byl tez maly bonus bez depozytu za sama rejestracje, ale to bardziej ciekawostka niz realna kasa. Aktualne kody i promki mozna sprawdzic pod [url=https://itfiguresexhibit.com/2026/08/28/888starz-bonus-przewodnik-po-aplikacji-i-mobilnym-dostepie]888starz bonus – przewodnik po aplikacji i mobilnym dostępie[/url] zanim sie zarejestrujesz. Minimalny depozyt w okolicach 20-25 zl, zapis trwa moze dwie minuty, ale weryfikacje dokumentow zrob od razu.

Wyplaty ida raczej szybko. E-portfele typu Skrill mam w kilka godzin, Visa/Mastercard wolniej, do trzech dni. Bitcoin schodzi najszybciej — ostatnio wyplacalem w USDT i bylo po 20 minutach. Czat w 888starz dziala po polsku, odpowiedz zwykle w pare minut, chociaz zdarzyl sie jeden gosc odpowiadajacy szablonami.

Glownie klikam z komorki — mobilka chodzi bez zarzutu, ale jest tez 888starz apk do pobrania. Sciagnalem apke bo powiadomienia o promkach, nie zawiesza sie. Uwaga na marginesie — kraza lewe pliki podszywajace sie pod apk mod, omijajcie szerokim lukiem, tylko oficjalna wersja. Licencja Curacao — nie jest to unijna, to juz kwestia indywidualna.