Start › Forums › Bike Maintenance & Repair › watchfulness happenstance door › Reply To: watchfulness happenstance door
Siedze na tej stronie od zeszlej zimy, glownie sloty, wiec napisze pare slow. Wybor gier w 888starz jest gruby — grubo ponad 3000 automatow, z tym ze czesc to praktycznie te same gry w innych skorkach. Play’n GO dominuje — Sweet Bonanza i Gates of Olympus chodza non stop, a ja i tak wracam do Book of Dead. Znalazlem sporo Yggdrasil i BTG jak ktos lubi wysoka zmiennosc.
Live to Evolution, czyli standard. Realni krupierzy, stoly po polsku tez sie trafiaja, Crazy Time, Lightning Roulette wieczorem ciezko usiasc. Minus — stream lubi przyciac przy gorszym wifi, ale to raczej moja wina niz ich.
Powitalny pakiet w 888starz to podwojenie wplaty do mniej wiecej 1500 zl + 150 spinow, rozlozone na pierwsze wplaty. Obrot x35 i szczerze mowiac to nie jest bulka z maslem. Byl tez maly bonus bez depozytu za sama rejestracje, z czego nic wielkiego nie wyszlo. Swieze promocje sa opisane w [url=https://samuelstory.com/2026/08/28/site-888starzpoland-pl-pelny-przewodnik-po-bonusach-platnosciach-i-grach]888starz android[/url] jak ktos chce porownac. Minimalny depozyt w okolicach 20-25 zl, zapis trwa moze dwie minuty, tylko KYC lepiej ogarnac od razu.
Cashouty schodza u nich calkiem sprawnie. Skrill i Neteller mam w kilka godzin, karta Visa czy Mastercard to juz dwa-trzy dni. Krypto dziala najlepiej — BTC mialem na portfelu w pol godziny. Czat w 888starz dziala po polsku, zwykle czekam 3-5 minut na konsultanta, chociaz zdarzyl sie jeden gosc odpowiadajacy szablonami.
Glownie klikam z komorki — strona mobilna dziala plynnie, do tego wypuscili 888 starz app. Sciagnalem apke bo powiadomienia o promkach, dziala stabilnie. Uwaga na marginesie — po sieci krazy cos w stylu 888starz apk mod, to prosta droga do utraty konta, sciagajcie tylko z oficjalnego zrodla. Licencja Curacao — wiadomo, nie polska, kazdy sam ocenia czy mu to pasuje.