Start Forums Site Support & Feedback false suspicion happenstance door Reply To: false suspicion happenstance door

fiery_lvkt
Guest

Gram tu od mniej wiecej kwartalu, wiec troche materialu do oceny sie uzbieralo. Trafilem tam przez kumpla z pracy, bo szukalem czegos, gdzie nie trzeba walczyc o wlasne pieniadze. Lobby w Fiery Play jest naprawde spore — jakies 2500-3000 tytulow, choc w praktyce wracam do kilkunastu.

Softu dostarczaja standardowa czolowka: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, kilka rzeczy od Yggdrasil. Book of Dead i Gates of Olympus sa oczywiscie na miejscu, ale mnie bardziej wciagnely megaway’e od BTG. Na zywo dziala Evolution, z Crazy Time i Lightning Roulette na czele. Polskojezyczni krupierzy bywaja, tylko trzeba trafic na godziny.

Oferta powitalna prezentuje sie niezle: 100% do jakichs 1500 zl i 150 spinow, spiny kapia porcjami przez tydzien. Warunek obrotu to x35, a wiec normalnie, choc bez fajerwerkow. Swieze oferty razem z kodami sprawdzisz na [url=https://6a67b375eefb8.site123.me]fieryplay code[/url] zanim sie zarejestrujesz. Cos na wzor bonusu bez depozytu tez sie przewija, tyle ze groszowe sumy.

Rejestracja zajela mi doslownie trzy minuty, minimalna wplata to jakies 40-50 zl. Uzywam karty i Neteller, karty dzialaja od reki, jest tez krypto z Bitcoinem. Kasa z Fiery Play trwalo do doby przy e-walletach, na konto bankowe potrafilo isc trzy dni. Weryfikacja dokumentow to byla jedyna zgryzota — odrzucili mi rachunek za prad bo byl zbyt stary, w koncu poszlo gladko.

Mobilnie korzystam z przegladarki bez instalowania czegokolwiek. Laduje sie sprawnie, tylko live czasem przycina na LTE. Czat w Fiery Play obsluguje polski i to nie translatorem, reakcja w granicach pieciu minut. Papiery maja z Curacao — nie MGA, wiec wiadomo, ale u nas i tak wszystko jest w tej szarej strefie. Grunt, ze dotad nikt mi nic nie zablokowal ani nie kombinowal z wyplata.