Start Forums Bike Maintenance & Repair steadfastbond Reply To: steadfastbond

fiery_sckt
Guest

Siedze na tej stronce od jakichs trzech miesiecy, to wypada sie podzielic. Trafilem tam z polecenia kolegi, bo szukalem czegos bez wiecznych problemow z wyplatami. Wybor slotow robi wrazenie — gdzies kolo 3000 automatow, co prawda polowy z tego nigdy nie odpale. Pragmatic, NetEnt oraz Betsoft sa tam najmocniej reprezentowane, sa oczywiscie Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.

Pakiet powitalny w Fiery Play to 100% do 1200 zl razem z 150 free spinow, wydawanych po trzy dni. Warunek obrotu to x30, co uwazam za w miare uczciwe, choc zerknijcie na limity — max bet w trakcie odgrywania jest ograniczony i mozna to przegapic. Dorzucali tez bonus bez wplaty, chyba 60 spinow, ale nie wiem czy dalej dziala. Co teraz idzie, mozna podejrzec na [url=https://test.anytimedecorations.com/fieryplay-kod-promocyjny-bez-depozytu-metody-platnosci-i-wyplaty]fiere play[/url] zanim sie zarejestrujecie.

Cala rejestracja to moze trzy minuty, najnizsza wplata wynosi 50 zl. Zwykle ide karta, czasem Neteller, wyjscia z kasa robilem trzy razy — dwa razy poszlo w kilka godzin, jeden raz przeciagnelo sie do prawie trzy dni, przez KYC. Kryptowaluty tez sa choc sam nie probowalem.

Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — stoly od Evolution, czesc krupierow mowi po polsku, czego sie nie spodziewalem. Crazy Time tez maja, chociaz to bardziej cyrk niz granie. Ruletka i blackjack maja przyzwoity wybor.

Na telefonie dziala bez apki i dziala to plynnie, chociaz na wolniejszym necie obraz potrafi sie zaciac. Licencja jest curacaowska, czyli standard w tej branzy — ale wyplacili, wiec nie narzekam. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku i to zywy czlowiek, nie bot. Jedyne co mnie realnie wkurza to spam promocyjny na maila — ale da sie to wylaczyc.