Start Forums Advocacy & Infrastructure mirage burly upon out fleetingly aftermath Reply To: mirage burly upon out fleetingly aftermath

888starz_hokn
Guest

Gram tu juz jakies pol roku, glownie sloty, wiec napisze pare slow. W 888starz katalog gier jest spory — grubo ponad 3000 automatow, z tym ze czesc to praktycznie te same gry w innych skorkach. Play’n GO ciagnie wiekszosc — Gates of Olympus i Sweet Bonanza miele najczesciej, a ja i tak wracam do Book of Dead. Do tego Microgaming, Betsoft, troche BTG dla lubiacych mocniejsza wariancje.

Sekcja live jedzie na Evolution, wiec wiadomo czego sie spodziewac. Prawdziwi krupierzy, stoly po polsku tez sie trafiaja, te wszystkie teleturnieje typu Crazy Time sa chyba najbardziej oblegane wieczorami. Jedno co mnie wkurza — stream lubi przyciac przy gorszym wifi, choc podejrzewam ze to bardziej moj router.

Bonus powitalny na 888starz to 100% do jakichs 1500 zl plus 150 free spinow, rozbite na kilka depozytow. Obrot x35 co jest w miare uczciwe, ale bez cudow. Dostalem kiedys kilkadziesiat spinow bez wplaty za sama rejestracje, ale to bardziej ciekawostka niz realna kasa. Biezace oferty zobaczysz na [url=https://towandaconsulting.es/888starz-no-deposit-bonus-code-krok-po-kroku-rejestracja-i-odbior-kodu]888starz no deposit bonus code – krok po kroku rejestracja i odbiór kodu[/url] jesli komus sie chce grzebac. Wplacic mozna od okolo 20 zl, konto zakladasz w chwile, z tym ze dokumenty warto wrzucic na starcie.

Kasa z wyplat ida raczej szybko. Skrill wchodzi mi tego samego dnia, Visa/Mastercard wolniej, do trzech dni. Platnosci krypto sa najwygodniejsze — ostatnio wyplacalem w USDT i bylo po 20 minutach. Czat w 888starz dziala po polsku, zwykle czekam 3-5 minut na konsultanta, z tym ze raz dostalem czyste kopiuj-wklej.

Glownie klikam z komorki — strona mobilna dziala plynnie, dodatkowo dostepna jest aplikacja na androida. Sciagnalem apke bo powiadomienia o promkach, nie zawiesza sie. Uwaga na marginesie — po sieci krazy cos w stylu 888starz apk mod, to prosta droga do utraty konta, tylko oficjalna wersja. Licencja Curacao — wiadomo, nie polska, to juz kwestia indywidualna.