Start Forums Bike Maintenance & Repair watchfulness happenstance door Reply To: watchfulness happenstance door

888starz_lmkn
Guest

Obstawiam u nich juz jakies pol roku, przewaznie automaty i troche live, wiec moge cos napisac. Wybor gier w 888starz jest gruby — jakies 3-4 tysiace pozycji, z czego polowa to pewnie klony. Pragmatic Play dominuje — Gates of Olympus i Sweet Bonanza sa oblegane, a ja i tak wracam do Book of Dead. Znalazlem sporo Yggdrasil i BTG jak ktos lubi wysoka zmiennosc.

Live to Evolution, co samo w sobie mowi wszystko. Realni krupierzy, czasem zlapiesz polski stol, Crazy Time i Monopoly Live sa chyba najbardziej oblegane wieczorami. Jedno co mnie wkurza — stream lubi przyciac przy gorszym wifi, ale to raczej moja wina niz ich.

Startowy bonus w 888starz wynosi 100% do okolo 1500 zl i 150 darmowych spinow, rozlozone na pierwsze wplaty. Obrot x35 i szczerze mowiac to nie jest bulka z maslem. Byl tez maly bonus bez depozytu po weryfikacji maila, raczej na sprobowanie niz na wygrana. Swieze promocje sa opisane pod [url=https://tarihiguvecci.com/?p=128897]888starz android[/url] zanim sie zarejestrujesz. Wplacic mozna od okolo 20 zl, zapis trwa moze dwie minuty, tylko KYC lepiej ogarnac od razu.

Wyplaty sa ok, bez dramatow. Skrill i Neteller wchodzi mi tego samego dnia, przelew na karte potrafi isc 2-3 dni robocze. Platnosci krypto sa najwygodniejsze — ostatnio wyplacalem w USDT i bylo po 20 minutach. Obsluga 888starz gada po polsku, zwykle czekam 3-5 minut na konsultanta, chociaz zdarzyl sie jeden gosc odpowiadajacy szablonami.

Z telefonu korzystam najwiecej — wersja przegladarkowa jest lekka, dodatkowo dostepna jest aplikacja na androida. Wzialem apke na 888starz android bo szybciej sie odpala, nie zawiesza sie. Jedna uwaga — kraza lewe pliki podszywajace sie pod apk mod, omijajcie szerokim lukiem, tylko oficjalna wersja. Licencja Curacao — czyli nie polski regulator, to juz kwestia indywidualna.