Start › Forums › Advocacy & Infrastructure › map wholesome unforeseen series › Reply To: map wholesome unforeseen series
Siedze na tej stronce od jakichs trzech miesiecy, no to chyba moge cos napisac. Trafilem tam z polecenia kolegi, bo szukalem czegos bez wiecznych problemow z wyplatami. Lobby jest naprawde spore — gdzies kolo 2500 pozycji, co prawda polowy z tego nigdy nie odpale. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt sa tam najmocniej reprezentowane, no i klasyki typu Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.
Na start w Fiery Play daja 100% do pierwszego depozytu do 2000 zl i do tego 100 darmowych spinow, wydawanych po kilka dni. Obrot to x30, co uwazam za standardowo, nic rewelacyjnego, tyle ze zerknijcie na limity — limit stawki podczas obrotu jest ograniczony i mozna to przegapic. Dorzucali tez bonus bez wplaty, chyba 25 spinow, ale nie wiem czy dalej dziala. Aktualne promki mozecie sprawdzic na [url=https://bestnursinghomework.com/firedry-pelny-przeglad-rejestracja-bonusy-i-metody-platnosci-dla-polskich-graczy]fier play[/url] przed zalozeniem konta.
Cala rejestracja to jakies dwie minuty, najnizsza wplata wynosi 50 zl. Zwykle ide karta, czasem Neteller, wyplaty robilem trzy razy — dwa razy poszlo w kilka godzin, jeden raz przeciagnelo sie do dwoch dni, przez KYC. Bitcoin tez obsluguja choc sam nie probowalem.
Najwiecej czasu spedzam w dziale live — Evolution robi tam stoly, sa polskojezyczni krupierzy przy ruletce, czego sie nie spodziewalem. Crazy Time leci non stop, choc ja tam bardziej ogladam niz gram. Stoly blackjacka maja przyzwoity wybor.
Gram glownie z komorki, przegladarkowo i szczerze — nie brakuje mi jej, tyle ze przy slabszym zasiegu live czasem przycina. Maja papiery z Curacao, wiec bez cudow — u mnie kasa zawsze przyszla. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku zwykle w kilka minut. Jedyne co mnie realnie wkurza zalew maili z promkami — trzeba to recznie odklikac.