Start › Forums › Advocacy & Infrastructure › mirage burly upon out fleetingly aftermath › Reply To: mirage burly upon out fleetingly aftermath
Gram tu od jakichs czterech miesiecy, wiec chyba moge cos napisac. Trafilem tam z polecenia kolegi, bo mialem dosc gdzie sloty laduja sie normalnie. Gier jest tam od groma — w okolicach 3000 automatow, choc polowy z tego nigdy nie odpale. Pragmatic, NetEnt oraz Betsoft sa tam najmocniej reprezentowane, sa oczywiscie Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.
Bonus powitalny w Fiery Play to doplata 100% do 1500 zl plus 150 free spinow, wydawanych po trzy dni. Warunek obrotu to x40, czyli standardowo, nic rewelacyjnego, ale zerknijcie na limity — maksymalny zaklad przy obrocie to jakies 5 zl i mozna to przegapic. Widzialem tez no deposit na 50 darmowych obrotow, ale nie wiem czy dalej dziala. Aktualne promki mozecie sprawdzic na [url=https://albiscare.co.uk/fiere-play-przeglad-i-dostepne-opcje]fiere play[/url] przed zalozeniem konta.
Cala rejestracja to jakies dwie minuty, minimalna wplata to 40 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, wyplaty robilem pare razy — dwa razy poszlo w kilka godzin, raz czekalem dwa dni, przez KYC. Kryptowaluty tez sa i to leci najszybciej.
Wieczorami siedze glownie na zywo — stoly od Evolution, na kilku stolach sa nasi krupierzy, co dla mnie bylo zaskoczeniem. Crazy Time oczywiscie jest, chociaz to bardziej cyrk niz granie. Blackjack i bakarat maja przyzwoity wybor.
Nie ma osobnej aplikacji, ale strona na telefonie smiga calkiem niezle, tyle ze na wolniejszym necie transmisja lubi sie ciac. Licencja jest curacaowska, co nie jest MGA, wiadomo — u mnie kasa zawsze przyszla. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku choc pierwsze dwie odpowiedzi to bot. To co mi najbardziej przeszkadza to te powiadomienia mailowe — wylaczylem w ustawieniach i spokoj.