Start › Forums › Advocacy & Infrastructure › map wholesome unforeseen series › Reply To: map wholesome unforeseen series
Siedze na tej stronie od jakichs osmiu miesiecy, przewaznie automaty i troche live, wiec napisze pare slow. W 888starz katalog gier jest spory — gdzies ze 3000 tytulow, z czego polowa to pewnie klony. NetEnt jest wszedzie — klasyki typu Gates of Olympus chodza non stop, ale mam tez slabosc do Book of Dead. Do tego Microgaming, Betsoft, troche BTG dla lubiacych mocniejsza wariancje.
Sekcja live jedzie na Evolution, wiec wiadomo czego sie spodziewac. Realni krupierzy, stoly po polsku tez sie trafiaja, Crazy Time i Monopoly Live sa chyba najbardziej oblegane wieczorami. To co mi przeszkadza — stream lubi przyciac przy gorszym wifi, choc podejrzewam ze to bardziej moj router.
Powitalny pakiet w 888starz to podwojenie wplaty do mniej wiecej 1500 zl + 150 spinow, rozlozone na pierwsze wplaty. Wager to x35 i powiem wprost — to trzeba odrobic. Byl tez maly bonus bez depozytu po potwierdzeniu konta, raczej na sprobowanie niz na wygrana. Biezace oferty zobaczysz w [url=https://villa-myma-marrakech.com/kody-888starz-no-deposit-bonus-przeglad-metod-platnosci-i-wyplat]Kody 888starz no deposit bonus – przegląd metod płatności i wypłat[/url] zanim sie zarejestrujesz. Wplacic mozna od okolo 20 zl, konto zakladasz w chwile, tylko KYC lepiej ogarnac od razu.
Kasa z wyplat ida raczej szybko. Skrill mam w kilka godzin, Visa/Mastercard wolniej, do trzech dni. Platnosci krypto sa najwygodniejsze — w krypto dostalem kase tego samego dnia w kwadrans. Support w 888starz odpowiada po polsku, czat na zywo, srednio kilka minut czekania, z tym ze raz dostalem czyste kopiuj-wklej.
Z telefonu korzystam najwiecej — mobilka chodzi bez zarzutu, dodatkowo dostepna jest aplikacja na androida. Sciagnalem apke bo powiadomienia o promkach, smiga bez crashy. Ostrzezenie — kraza lewe pliki podszywajace sie pod apk mod, nie dotykajcie tego, bierzcie plik wylacznie ze strony operatora. Dzialaja na licencji Curacao — czyli nie polski regulator, kazdy sam ocenia czy mu to pasuje.