Start › Forums › Advocacy & Infrastructure › map wholesome unforeseen series › Reply To: map wholesome unforeseen series
Ostro gram tu od zeszlej jesieni, wiec mam juz jakies zdanie. Wszedlem tu z polecenia znajomego, co wczesniej gral na jakiejs budce bez licencji. Biblioteka gier na 888starz mocno mnie zaskoczyla — jakies 6000 tytulow, choc nie oszukujmy sie polowy nigdy nie odpalisz. Play’n GO, Pragmatic i Yggdrasil dominuja, Sweet Bonanza i Book of Dead wisza w topce.
Bonus powitalny to standardowo 100% do pierwszego depozytu i do tego darmowe spiny. Przy zakladaniu konta z kodem czasem podbijaja pule. Ale jest haczyk — warunki obrotu to x35-x40, i termin jest krotki, bodajze 7 dni. Sam sie na tym przejechalem. Aktualne kody mozna podejrzec na [url=accesscounselling.com.au/kod-promocyjny-888starz-jak-przejsc-weryfikacje-konta-kyc]https://accesscounselling.com.au/kod-promocyjny-888starz-jak-przejsc-weryfikacje-konta-kyc[/url] zanim sie zarejestrujecie.
Kasa schodza od 20 zl, Visa, Mastercard, Skrill, Neteller — wszystko jest. Osobiscie wole BTC bo nie czekam na weryfikacje banku. Kasa z 888starz na portfele przychodzi w kilka godzin, ale na karte potrafi zejsc i 2-3 dni. Bez skanu dowodu nie wyplacisz — u mnie zeszlo jakies 12 godzin.
Live to w wiekszosci Evolution i to widac po jakosci. Ruletka na zywo, blackjack, Crazy Time — stoly chodza plynnie. Brakuje polskiego krupiera, to minus. Mobilnie dziala bez zarzutu, dostepna jest appka, ale ja jej nie uzywam.
Obsluga w 888starz gada po polsku i to nie brzmi jak automat. Odpowiedz przychodzi w kilka minut. Licencja to Curacao, co nie kazdemu podpasuje. Dla mnie liczy sie ze placa, ale wypada o tym wspomniec.