Start › Forums › Advocacy & Infrastructure › mirage burly upon out fleetingly aftermath › Reply To: mirage burly upon out fleetingly aftermath
Ostro gram tu od zeszlej jesieni, wiec chyba moge cos napisac. Trafilem tu przez kumpla, ktory wczesniej siedzial na innym serwisie. Biblioteka gier na 888starz mocno mnie zaskoczyla — mowimy o ponad 4000 automatow, choc szczerze mowiac i tak grasz w te same 10 gier. Pragmatic, NetEnt i Microgaming sa najbardziej widoczne, Sweet Bonanza i Book of Dead siedza na gorze listy popularnych.
Bonus powitalny to 100% od wplaty z dorzuconymi 50 darmowymi spinami. Jak wklepiesz kod bonusowy w formularzu czasem podbijaja pule. Ale jest haczyk — warunki obrotu to x35-x40, w dodatku czas leci szybko. Sam sie na tym przejechalem. Biezace oferty sprawdzisz na [url=https://darkturquoise-deer-341651.hostingersite.com/888starz-bonus-bez-depozytu-2023-weryfikacja-konta]888starz obrót bonusem[/url] zanim klikniesz “zaloz konto”.
Kasa minimum to okolo 20-40 zl, Visa, Mastercard, Skrill, Neteller — wszystko jest. Osobiscie wole BTC bo schodzi w kilkanascie minut. Cashout na 888starz na e-wallet leci tego samego dnia, ale na karte potrafi zejsc i 2-3 dni. Weryfikacja KYC to standard — u mnie zeszlo jakies 12 godzin.
Sekcja live to glownie Evolution i naprawde czuc roznice. Crazy Time i Monopoly Live — stoly chodza plynnie. Brakuje polskiego krupiera, to minus. Mobilnie dziala bez zarzutu, dostepna jest appka, ale ja jej nie uzywam.
Support 888starz odpowiada po polsku i to nie brzmi jak automat. Odpowiedz przychodzi w kilka minut. Dzialaja na licencji Curacao, wiec nie jest to UKGC, warto wiedziec. Dla mnie liczy sie ze placa, ale wypada o tym wspomniec.