Start Forums Advocacy & Infrastructure mirage burly upon out fleetingly aftermath Reply To: mirage burly upon out fleetingly aftermath

888starz_hamn
Guest

Ostro gram tu od zeszlej jesieni, wiec chyba moge cos napisac. Trafilem tu przez kumpla, ktory wczesniej siedzial na innym serwisie. Biblioteka gier na 888starz mocno mnie zaskoczyla — mowimy o ponad 4000 automatow, choc szczerze mowiac i tak grasz w te same 10 gier. Pragmatic, NetEnt i Microgaming sa najbardziej widoczne, Sweet Bonanza i Book of Dead siedza na gorze listy popularnych.

Bonus powitalny to 100% od wplaty z dorzuconymi 50 darmowymi spinami. Jak wklepiesz kod bonusowy w formularzu czasem podbijaja pule. Ale jest haczyk — warunki obrotu to x35-x40, w dodatku czas leci szybko. Sam sie na tym przejechalem. Biezace oferty sprawdzisz na [url=https://darkturquoise-deer-341651.hostingersite.com/888starz-bonus-bez-depozytu-2023-weryfikacja-konta]888starz obrót bonusem[/url] zanim klikniesz “zaloz konto”.

Kasa minimum to okolo 20-40 zl, Visa, Mastercard, Skrill, Neteller — wszystko jest. Osobiscie wole BTC bo schodzi w kilkanascie minut. Cashout na 888starz na e-wallet leci tego samego dnia, ale na karte potrafi zejsc i 2-3 dni. Weryfikacja KYC to standard — u mnie zeszlo jakies 12 godzin.

Sekcja live to glownie Evolution i naprawde czuc roznice. Crazy Time i Monopoly Live — stoly chodza plynnie. Brakuje polskiego krupiera, to minus. Mobilnie dziala bez zarzutu, dostepna jest appka, ale ja jej nie uzywam.

Support 888starz odpowiada po polsku i to nie brzmi jak automat. Odpowiedz przychodzi w kilka minut. Dzialaja na licencji Curacao, wiec nie jest to UKGC, warto wiedziec. Dla mnie liczy sie ze placa, ale wypada o tym wspomniec.