Start › Forums › Bike Maintenance & Repair › 1xbet تحميل › Reply To: 1xbet تحميل
Ostro gram tu od jakichs czterech miesiecy, wiec mam juz jakies zdanie. Podrzucil mi link kolega z pracy, ktory wczesniej siedzial na innym serwisie. Wybor gier w 888starz jest ogromny — mowimy o ponad 4000 automatow, choc umowmy sie wiekszosci i tak nikt nie tknie. Play’n GO, Pragmatic i Yggdrasil zajmuja wiekszosc polki, Sweet Bonanza i Book of Dead wisza w topce.
Bonus powitalny to standardowo 100% do pierwszego depozytu z dorzuconymi 50 darmowymi spinami. Przy zakladaniu konta z kodem dostajesz troche wiecej. Tylko uwazajcie na jedno — obrot bonusem to x40, w dodatku czas leci szybko. Sam sie na tym przejechalem. Biezace oferty sprawdzisz na [url=https://saudi.farm/2026/08/28/888starz-bonus-powitalny-kompletny-przewodnik-dla-polskich-graczy]888starz obrót bonusem[/url] zanim klikniesz “zaloz konto”.
Wplaty startuja od jakichs 20 zlotych, karta Visa czy Mastercard dziala. Osobiscie wole BTC bo nie czekam na weryfikacje banku. Wyplaty w 888starz na portfele przychodzi w kilka godzin, natomiast przelew na karte to juz loteria czasowa. Weryfikacja KYC to standard — u mnie zeszlo jakies 12 godzin.
Live to w wiekszosci Evolution i to widac po jakosci. Crazy Time i Monopoly Live — obraz nie tnie nawet na LTE. Szkoda tylko ze po polsku prawie nic nie ma. Z komorki gram najczesciej i nie ma zaciec, jest tez apka na Androida.
Obsluga w 888starz gada po polsku i to nie brzmi jak automat. Raz czekalem kwadrans, zwykle szybciej. Licencja to Curacao, wiec nie jest to UKGC, warto wiedziec. Dla mnie liczy sie ze placa, ale wypada o tym wspomniec.