Start Forums Site Support & Feedback Lhaneicoro Reply To: Lhaneicoro

fiery_ijkt
Guest

Gram tu od jakichs pieciu miesiecy, to cos tam juz wiem. Trafilem tam z polecenia kolegi, bo znudzilo mi sie z sensownym wyborem gier. Gier jest tam od groma — jakies 3500 tytulow, co prawda polowy z tego nigdy nie odpale. Pragmatic, NetEnt oraz Betsoft sa tam najmocniej reprezentowane, nie brakuje takich rzeczy jak Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.

Na start w Fiery Play daja 100% do 1200 zl razem z 200 spinow gratis, rozbitych na kilka dni. Warunek obrotu to x30, czyli w miare uczciwe, ale czytajcie regulamin — max bet w trakcie odgrywania jest ograniczony i latwo sie na tym przejechac. Byl tez jakis no deposit na 60 spinow, bodajze na jakis czas. Biezace oferty widac na [url=https://skanplus.in/2026/08/28/jak-zarejestrowac-sie-w-kasynie-fire-spin-krok-po-kroku]fiery play com[/url] jak was to interesuje.

Zakladanie konta to bylo moze trzy minuty, min. depozyt to 40 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, wyplaty robilem trzy razy — zwykle w granicach doby, jeden raz przeciagnelo sie do prawie trzy dni, przez KYC. Kryptowaluty tez sa i podobno tam idzie najszybciej.

Najwiecej czasu spedzam w dziale live — to Evolution stoi za stolami, na kilku stolach sa nasi krupierzy, czego sie nie spodziewalem. Crazy Time leci non stop, ale to loteria, nie strategia. Stoly blackjacka sa w kilkunastu wariantach.

Gram glownie z komorki, przegladarkowo i dziala to plynnie, tyle ze na wolniejszym necie transmisja lubi sie ciac. Licencja jest curacaowska, wiec bez cudow — u mnie kasa zawsze przyszla. Czat na Fiery Play dziala po polsku choc pierwsze dwie odpowiedzi to bot. Najbardziej denerwuje mnie to te powiadomienia mailowe — trzeba to recznie odklikac.