Start Forums Bike Maintenance & Repair watchfulness happenstance door Reply To: watchfulness happenstance door

fiery_oqkt
Guest

Ogrywam sie tam od jakichs czterech miesiecy, to chyba moge cos napisac. Wpadlem tam przez znajomego z pracy, bo znudzilo mi sie gdzie sloty laduja sie normalnie. Gier jest tam od groma — gdzies kolo 3500 tytulow, co prawda i tak grywam glownie na kilku. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt maja tam najwiecej swojego, no i klasyki typu Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.

Na start w Fiery Play daja 100% do pierwszego depozytu do 1500 zl i do tego 150 free spinow, wydawanych po pare pierwszych dni. Wymog obrotu wynosi x35, co uwazam za standardowo, nic rewelacyjnego, tyle ze zerknijcie na limity — max bet w trakcie odgrywania to jakies 5 zl i latwo sie na tym przejechac. Byl tez jakis bonus bez wplaty, chyba 50 darmowych obrotow, bodajze na jakis czas. Aktualne promki mozecie sprawdzic na [url=https://store.robsoft.nu/fiery-play-no-deposit-bonus-code-kroki-i-metody-aktywacji]fiery play polska[/url] jak was to interesuje.

Rejestracja zajela mi jakies dwie minuty, najnizsza wplata wynosi 50 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, cashouty robilem trzy razy — raz zeszlo pol dnia, raz czekalem dwa dni, bo kazali doslac dowod. Da sie tez krypto i podobno tam idzie najszybciej.

Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — to Evolution stoi za stolami, na kilku stolach sa nasi krupierzy, co dla mnie bylo zaskoczeniem. Crazy Time leci non stop, ale to loteria, nie strategia. Stoly blackjacka sa w kilkunastu wariantach.

Na telefonie dziala bez apki smiga calkiem niezle, chociaz na wolniejszym necie transmisja lubi sie ciac. Licencja jest curacaowska, co nie jest MGA, wiadomo — u mnie kasa zawsze przyszla. Czat na Fiery Play dziala po polsku i to zywy czlowiek, nie bot. Jedyne co mnie realnie wkurza to spam promocyjny na maila — wylaczylem w ustawieniach i spokoj.