Start › Forums › Site Support & Feedback › Lhaneicoro › Reply To: Lhaneicoro
Ostro gram tu od zeszlej jesieni, wiec chyba moge cos napisac. Trafilem tu przez kumpla, ktory wczesniej obstawial gdzie indziej. Biblioteka gier na 888starz mocno mnie zaskoczyla — mowimy o ponad 4000 automatow, choc umowmy sie wiekszosci i tak nikt nie tknie. Play’n GO, Pragmatic i Yggdrasil dominuja, Gates of Olympus i Book of Dead wisza w topce.
Oferta na start kreci sie wokol 100% doladowania z dorzuconymi 50 darmowymi spinami. Jak wklepiesz kod bonusowy w formularzu dostajesz troche wiecej. Tylko uwazajcie na jedno — warunki obrotu to x35-x40, a na to masz raptem tydzien. Ja przy pierwszym podejsciu nie wyrobilem. Aktualne kody mozna podejrzec na [url=https://cocochill.in/rejestracja-i-odbior-888starz-bet-no-deposit-bonus-krok-po-kroku]Rejestracja i odbiór 888starz bet no deposit bonus – krok po kroku[/url] jesli ktos chce porownac.
Kasa startuja od jakichs 20 zlotych, Visa, Mastercard, Skrill, Neteller — wszystko jest. Ja korzystam z Bitcoina bo idzie najszybciej. Kasa z 888starz w kryptowalutach schodzi ekspresowo, natomiast przelew na karte to juz loteria czasowa. Dokumenty trzeba wrzucic — u mnie zeszlo jakies 12 godzin.
Live to w wiekszosci Evolution i to widac po jakosci. Crazy Time, Lightning Roulette, blackjack — krupierzy realni, jakosc obrazu ok. Polskojezycznych stolow jest jednak malo. Mobilnie dziala bez zarzutu, aplikacja tez jest.
Czat na 888starz jest po polsku choc czasem widac kalki jezykowe. Raz czekalem kwadrans, zwykle szybciej. Licencja to Curacao, co nie kazdemu podpasuje. Dla mnie liczy sie ze placa, ale trzeba miec to z tylu glowy.