Start › Forums › Advocacy & Infrastructure › mirage burly upon out fleetingly aftermath › Reply To: mirage burly upon out fleetingly aftermath
Obstawiam u nich od jakichs osmiu miesiecy, przewaznie automaty i troche live, wiec podziele sie wrazeniami. Wybor gier w 888starz jest gruby — gdzies ze 3000 tytulow, z tym ze czesc to praktycznie te same gry w innych skorkach. NetEnt ciagnie wiekszosc — Gates of Olympus i Sweet Bonanza chodza non stop, a ja i tak wracam do Book of Dead. Do tego Microgaming, Betsoft, troche BTG jak ktos lubi wysoka zmiennosc.
Sekcja live jedzie na Evolution, co samo w sobie mowi wszystko. Zywi krupierzy, czasem zlapiesz polski stol, te wszystkie teleturnieje typu Crazy Time wieczorem ciezko usiasc. To co mi przeszkadza — stream lubi przyciac przy gorszym wifi, choc podejrzewam ze to bardziej moj router.
Powitalny pakiet w 888starz to podwojenie wplaty do mniej wiecej 1500 zl + 150 spinow, podzielone na pare pierwszych wplat. Warunek obrotu x35 i powiem wprost — to trzeba odrobic. Trafil mi sie drobny no deposit po potwierdzeniu konta, z czego nic wielkiego nie wyszlo. Aktualne kody i promki mozna sprawdzic w [url=https://changlegj.com/2026/08/28/888starz-kod-bonusowy-metody-platnosci-szybkie-depozyty-i-wyplaty]888 starz app[/url] jak ktos chce porownac. Wplacic mozna od okolo 20 zl, zapis trwa moze dwie minuty, tylko KYC lepiej ogarnac od razu.
Cashouty schodza u nich calkiem sprawnie. E-portfele typu Skrill wchodzi mi tego samego dnia, Visa/Mastercard wolniej, do trzech dni. Platnosci krypto sa najwygodniejsze — w krypto dostalem kase tego samego dnia w kwadrans. Obsluga 888starz gada po polsku, odpowiedz zwykle w pare minut, z tym ze raz dostalem czyste kopiuj-wklej.
Z telefonu korzystam najwiecej — mobilka chodzi bez zarzutu, do tego wypuscili 888 starz app. Wzialem apke na 888starz android bo szybciej sie odpala, smiga bez crashy. Ostrzezenie — kraza lewe pliki podszywajace sie pod apk mod, omijajcie szerokim lukiem, tylko oficjalna wersja. Licencja Curacao — czyli nie polski regulator, kazdy sam ocenia czy mu to pasuje.