Start › Forums › Community & Events › clanger happenstance cheat › Reply To: clanger happenstance cheat
Siedze na tej stronie juz jakies pol roku, glownie sloty, wiec moge cos napisac. Wybor gier w 888starz jest gruby — jakies 3-4 tysiace pozycji, z czego polowa to pewnie klony. NetEnt ciagnie wiekszosc — Gates of Olympus i Sweet Bonanza chodza non stop, ale mam tez slabosc do Book of Dead. Do tego Microgaming, Betsoft, troche BTG dla lubiacych mocniejsza wariancje.
Sekcja live jedzie na Evolution, wiec wiadomo czego sie spodziewac. Zywi krupierzy, stoly po polsku tez sie trafiaja, Crazy Time i Monopoly Live w weekendy pekaja w szwach. To co mi przeszkadza — czasem klatkuje na slabszym necie, choc podejrzewam ze to bardziej moj router.
Powitalny pakiet w 888starz wynosi 100% do okolo 1500 zl i 150 darmowych spinow, rozbite na kilka depozytow. Obrot x35 i powiem wprost — to trzeba odrobic. Dostalem kiedys kilkadziesiat spinow bez wplaty po potwierdzeniu konta, z czego nic wielkiego nie wyszlo. Swieze promocje sa opisane na [url=zmevents.pl/weryfikacja-konta-w-888starz-ios-praktyczny-przewodnik]https://zmevents.pl/weryfikacja-konta-w-888starz-ios-praktyczny-przewodnik[/url] jak ktos chce porownac. Wplacic mozna od okolo 20 zl, rejestracja zajmuje doslownie minute, z tym ze dokumenty warto wrzucic na starcie.
Cashouty schodza u nich calkiem sprawnie. Skrill mam w kilka godzin, karta Visa czy Mastercard to juz dwa-trzy dni. Krypto dziala najlepiej — ostatnio wyplacalem w USDT i bylo po 20 minutach. Czat w 888starz dziala po polsku, odpowiedz zwykle w pare minut, z tym ze raz dostalem czyste kopiuj-wklej.
Glownie klikam z komorki — strona mobilna dziala plynnie, ale jest tez 888starz apk do pobrania. Zainstalowalem, glownie dla powiadomien, smiga bez crashy. Ostrzezenie — po sieci krazy cos w stylu 888starz apk mod, omijajcie szerokim lukiem, tylko oficjalna wersja. Dzialaja na licencji Curacao — nie jest to unijna, to juz kwestia indywidualna.