Start › Forums › Advocacy & Infrastructure › mirage burly upon out fleetingly aftermath › Reply To: mirage burly upon out fleetingly aftermath
Gram tu od jakichs trzech miesiecy, no to wypada sie podzielic. Wpadlem tam przez znajomego z pracy, bo szukalem czegos bez wiecznych problemow z wyplatami. Wybor slotow robi wrazenie — jakies 2500 pozycji, przy czym i tak grywam glownie na kilku. Pragmatic, NetEnt oraz Betsoft maja tam najwiecej swojego, no i klasyki typu Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.
Pakiet powitalny w Fiery Play to 100% do 2000 zl razem z 150 free spinow, rozbitych na trzy dni. Obrot to x35, czyli standardowo, nic rewelacyjnego, tyle ze warto przeczytac warunki — limit stawki podczas obrotu jest sztywno ustawiony i mozna to przegapic. Widzialem tez no deposit na 60 spinow, bodajze na jakis czas. Biezace oferty widac na [url=https://diligent-bespoke-joinery.co.uk/fieryplay-kod-promocyjny-2026-przeglad-i-opcje]fiere play[/url] przed zalozeniem konta.
Rejestracja zajela mi jakies dwie minuty, minimalna wplata wynosi 50 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, wyjscia z kasa mialem chyba cztery — dwa razy poszlo w kilka godzin, raz czekalem dwa dni, bo kazali doslac dowod. Kryptowaluty tez sa choc sam nie probowalem.
Wieczorami siedze glownie na zywo — stoly od Evolution, czesc krupierow mowi po polsku, co sie rzadko trafia. Crazy Time leci non stop, choc ja tam bardziej ogladam niz gram. Stoly blackjacka tez stoja otworem.
Nie ma osobnej aplikacji, ale strona na telefonie i dziala to plynnie, choc na wolniejszym necie obraz potrafi sie zaciac. Licencja jest curacaowska, czyli standard w tej branzy — ale wyplacili, wiec nie narzekam. Czat na Fiery Play dziala po polsku i to zywy czlowiek, nie bot. To co mi najbardziej przeszkadza zalew maili z promkami — trzeba to recznie odklikac.