Start › Forums › Advocacy & Infrastructure › mirage burly upon out fleetingly aftermath › Reply To: mirage burly upon out fleetingly aftermath
Gram tu od jakichs osmiu miesiecy, przewaznie automaty i troche live, wiec moge cos napisac. Wybor gier w 888starz jest gruby — gdzies ze 3000 tytulow, choc spora czesc to podobne do siebie klony. NetEnt dominuje — Sweet Bonanza i Gates of Olympus sa oblegane, a ja i tak wracam do Book of Dead. Znalazlem sporo Yggdrasil i BTG dla lubiacych mocniejsza wariancje.
Sekcja live jedzie na Evolution, czyli standard. Realni krupierzy, stoly po polsku tez sie trafiaja, Crazy Time, Lightning Roulette wieczorem ciezko usiasc. To co mi przeszkadza — stream lubi przyciac przy gorszym wifi, ale to raczej moja wina niz ich.
Startowy bonus w 888starz to podwojenie wplaty do mniej wiecej 1500 zl + 150 spinow, rozlozone na pierwsze wplaty. Obrot x35 co jest w miare uczciwe, ale bez cudow. Byl tez maly bonus bez depozytu po weryfikacji maila, raczej na sprobowanie niz na wygrana. Aktualne kody i promki mozna sprawdzic w [url=https://shezaciszepiekna.pl/888starz-android-kompletny-przewodnik-dla-polskich-graczy]888starz apk[/url] jak ktos chce porownac. Minimalna wplata to jakies 20 zl, rejestracja zajmuje doslownie minute, ale weryfikacje dokumentow zrob od razu.
Wyplaty schodza u nich calkiem sprawnie. Skrill zwykle tego samego wieczora, karta Visa czy Mastercard to juz dwa-trzy dni. Bitcoin schodzi najszybciej — BTC mialem na portfelu w pol godziny. Czat w 888starz dziala po polsku, odpowiedz zwykle w pare minut, choc raz trafilem na kogos kto ewidentnie kopiowal gotowce.
Z telefonu korzystam najwiecej — strona mobilna dziala plynnie, dodatkowo dostepna jest aplikacja na androida. Sciagnalem apke bo powiadomienia o promkach, dziala stabilnie. Jedna uwaga — po sieci krazy cos w stylu 888starz apk mod, nie dotykajcie tego, tylko oficjalna wersja. Dzialaja na licencji Curacao — nie jest to unijna, kazdy sam ocenia czy mu to pasuje.