Start › Forums › Bike Maintenance & Repair › steadfastbond › Reply To: steadfastbond
Siedze na Mostbet jakies pol roku, przewaznie sloty, od czasu do czasu cos z live. Trafilem tam bo kolega z pracy gadal o tym, specjalnie sie nie nastawialem. Biblioteka gier jest calkiem obszerny — gdzies 3 tysiecy tytulow, Pragmatic Play, NetEnt i Play’n GO, Yggdrasil. Sweet Bonanza mam w ulubionych, chociaz od miesiaca probuje Big Time Gaming.
To co mnie realnie wkurza to nawigacja w kategoriach — gubi tytuly przy literowce. Poza tym nie mam dramatow. Sekcja live stoi na Evolution i akurat tutaj nie ma sie do czego przyczepic — stoliki sa tez PL, a Crazy Time oglada sie lepiej niz niejeden serial.
Startowy bonus na Mostbet to mniej wiecej 125% plus paczka 250 spinow, nie wszystko naraz. Wagering to x60, co nie jest miodem, prog wejscia to jakies 20 zl. Jesli szukasz swiezych ofert, to zajrzyj na [url=https://vitaqnutrition.com/2026/08/28/mostbet-bonus-za-rejestracje-przewodnik-po-aplikacji-i-mobilnym-doswiadczeniu/?v=3dd6b9265ff1]Mostbet bonus za rejestrację – przewodnik po aplikacji i mobilnym doświadczeniu[/url] zanim zalozysz konto. Zakladanie konta poszla w doslownie chwile, KYC dzien roboczy.
Cashouty robie glownie Skrillem, schodzi w kilka godzin. Na Visa/Mastercard schodzilo dwa dni, BTC ponoc idzie najszybciej, ale nie sprawdzalem. Neteller tez jest, plus standardowe przelewy.
Support w Mostbet gada po polsku, chociaz czasem widac kalki z tlumacza. Mialem jeden zgrzyt przy free spinach — zalatwili to dosc sprawnie. Curacao, jak wiekszosc takich miejsc, czyli nie MGA, trzeba wiedziec. Apka na Androida dziala bez zarzutu, ale na iOS trzeba sie nameczyc z instalacja.